Speltips 27/7 SoenderjyskE – AC Horsens

Speltips 27/7 SoenderjyskE – AC Horsens | Danska Superligan har kickat igång och vi riktar in oss på AC Horsens – SoenderjyskE i den tredje omgången.

SoenderjyskE är det för tillfället det formstarkare laget. Under sina fem senaste matcher så har de vunnit två matcher, förlorat två och spelat oavgjort i sin senaste match på bortaplan. De har släppt in sex mål under dessa matcher och gjort fem mål framåt. Man har endast plockat en poäng sen ligastarten och i omgång tre så behöver man plocka sin första vinst för att inte halka efter i en formsvacka så pass tidigt i säsongen. Om laget är tillräckligt starka för att plocka hem tre poäng återstår att se.

AC Horsens har under sina fem senaste matcher förlorat tre stycken, vunnit en och spelat oavgjort i en match. Bägge matcherna som de plockat sina poäng i är de två sista, vilket innebär att laget har inlett serien genom att plocka fyra poäng på två matcher, vilket är ett bra resultat med tanke på vilka lag man ställts mot. Dock så har man släppt in nio mål under de sex senaste matcherna och enbart gjort fyra stycken, vilket tyder på bristande försvarsspel.

Speltips 27/7 SoenderjyskE – AC Horsens

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Antal mål – Över 2.5 (2,08 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen har ett sämre defensivt spel och detta kommer att bädda upp för en målrik match. Under de senaste 10 matcherna för lagen så har fyra av dessa matcher slutat över 2.5 mål och med tanke på att bägge lagen har en svag defensiv så tror vi på att många chanser kommer att dyka upp. Under dessa fyra ligamatcher som bägge lagen har spelat så har det blivit 10 mål och det känns som att försvarsspelet är vidöppet och mycket fokus kommer att ligga på anfallarna. Bägge lagen har gjort tre mål vardera och släppt in två mål vardera och därför kan vi konstatera att vi helt klart tror på en målrik match.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2,08 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar