Speltips 27/6 Serbien – Brasilien VM Grupp E Omgång 3

Speltips 27/6 Serbien – Brasilien VM Grupp E Omgång 3 | Ett otroligt starkt Serbien och något underpresterande ställs mot varandra i en match som kan vara helt avgörande för hur gruppen slutar. Brasilien och Schweiz står på 4 poäng vardera medan Serbien står på 3 poäng och Costa Rica på 0 poäng.

Serbien öppnade VM med en stark och övertygande 0-1 vinst mot Costa Rica och visade upp många styrkor. Man har Sergej Milinkovic-Savic på mittfältet som är en mittfältare som har många egenskaper i sitt register. Man har defensivt stabila Nemanja Matic och Aleksandar Kolarov och anfallaren Aleksandar Mitrovic. Laget är ett balanserat duktigt lag och efter senaste matchen mot Schweiz så lyckades man inte ta med sig någon poäng trots en stark insats och en tidig ledning i matchen. Mitrovic satte 1-0 efter 5 minuter men Schweizarna lyckades göra mål genom Granit Xhaka och Xherdan Shaqiri.

Brasilien har trots gruppledning haft två svåra matcher bakom sig. Man lyckades enbart komma undan med ett 1-1 mot Schweizarna och i senaste matchen mot Costa Rica så lyckades man med nöd och näppe göra mål två mål på stopptid vilket innebar 2-0 och 3 poäng för brassarna. Neymar har inte riktigt kommit igång och Brasilien har slarvat bort många av sina chanser och förhoppningsvis så kan de gå in i denna matchen som de avslutade den senaste mot Costa Rica.

Inför matchen så tror vi på att Serbien kommer att stå upp länge, men tyvärr så tror vi på att brassarna med hjälp av individuell kvalite tar sig vidare. Om matchen skulle sluta oavgjort och Schweiz förlorar med minst två mål mot Costa Rica så kan Serbien glädjas åt att ta sig vidare med ett oavgjort resultat, men det är inget de kan räkna med och de vet att de måste gå ut på plan för att vinna.

Speltips 27/6 Serbien – Brasilien VM Grupp E Omgång 3

Matchen mellan Serbien – Brasilien startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Speltips A | Högsannolik | Båda lagen gör mål – Nej (1,90 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Brasilien gör sitt första mål i andra halvlek (3,05 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Båda lagen gör mål – Nej | Odds 1,90 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Brasilien gör sitt första mål i andra halvlek | Odds 3,05 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar