Speltips 27/6 Mexiko – Sverige VM Grupp F Omgång 3

Speltips 27/6 Mexiko – Sverige VM Grupp F Omgång 3 | Vinna eller försvinna är det som gäller för vårat kära Sverige och då gäller det att man vinner mot gruppettan Mexiko. Mexikanerna har vunnit två matcher i rad och har blir en svår nöt att knäcka

Sverige har gjort en okej insats i VM, man har slagit Sydkorea efter mål på straff av vår lagkapten Andreas Granqvist. Man tog även en tidigt 0-1 ledning efter mål av Toivonen mot Tyskland men tyvärr lyckades tyskarna göra mål i början och i slutet av andra halvlek vilket var otroligt tungt för svenska landslaget. För att slå Mexiko så gäller det att Sverige anfaller i rätt lägen och vågar testa många avslut. Fortsätter blågult göra en stark insats och vågar tro på det så är det fullt möjligt att man plockar tre poäng.

Mexiko har gjort en otrolig insats hittills i VM och är ett stort utropstecken. Vackert anfallsspel kombinerat med effektivt press-spel har lett till att laget har kunnat slå Tyskland med 1-0 och Sydkorea med 2-1. Lozano, Chicharito och Carlos Vela är en stor anledning till detta och trots att de har sex poäng så är de ännu inte helt klara. För att med 100% säkerhet kunna ta sig vidare så behöver man plocka en poäng. Skulle man förlora så är man beroende av resultatet i Sydkorea – Tyskland och i den sitsen vill man inte sätta sig.

Inför matchen så tror vi på att Mexiko kommer försöka dra ner på tempot och dra ut på tiden och hitta sina kontringsmöjligheter för att kunna göra ett mål mot Sverige. Skulle Mexikanerna göra ett mål så blir det en otrolig uppförsbacke för blågult. Men det svenska försvaret har varit otroligt bra stundtals och vi litar på att svenskarna håller nollan.

Matchen mellan Mexiko – Sverige startar 16:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Under 2.5 (1,73 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Antal gula kort i andra halvlek – Över 2.5 (1,86 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Under 2.5 | Odds 1,73 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal gula kort i andra halvlek – Över 2.5 | Odds 1,86 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar