Speltips 27/5 GAIS – IK Frej Täby

Speltips 27/5 GAIS – IK Frej Täby | Idag är det dags för ett möte mellan ett pressat GAIS som får besök på sin hemmaplan av IF Frej Täby. GAIS måste ta hem en seger och IK Frej Täby måste börja plocka poäng för att inte bli nedflyttade till division 1 nästa säsong.

GAIS har haft det svårt den här säsongen. De har enbart 3 vinster, 2 oavgjorda matcher och 4 förluster efter nio spelade matcher. Senast kommer man ifrån en vinst mot Östers IF vilket förhoppningsvis ger laget luft under vingarna för att kunna plocka fler poäng framöver. Tabellen är väldigt tight och GAIS har 7 poäng till en tredjeplats och enbart tre poäng till en nedflyttningsplats. Om GAIS inte börjar få rullning på sin fotboll, på allvar, så kan de inte vara helt säkra på att de spelar kvar i Superettan inför nästa säsong. GAIS har dock en helt okej trupp som ska klara jobbet och vi tror även på att de har haft en dålig form temporärt och kanske kan vändpunkten komma i dagens match?

IK Frej Täby har haft stora problem med försvarsspelet den här säsongen. De har gjort 9 mål men släppt in 19 mål vilket är flest insläppta mål av alla lag i hela Superettan.. De har 1 vinst, två oavgjorda matcher och 6 förluster och måste börja jobba sig uppåt. De kommer närmast från ett kryss mot IK Brage på hemmaplan och innan dess en vinst på hemmaplan med 2-1 mot Landskrona BOIS. Alla poäng som IK Frej plockat har varit på hemmaplan och idag är det dags att besöka GAIS på bortaplan för att försöka vända trenden.

Inför dagens fokusmatch så kan vi med bestämdhet konstatera att GAIS är det bättre laget men efter att IK Frej Täby har plockat ihop 4 poäng under sina två senaste matcherna så vet vi att dagens match blir tuff för bägge lagen och allt kan hända.

Speltips 27/5 GAIS – IK Frej Täby

Dagens match mellan GAIS – IK Frej Täby kickar igång 17:30 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Båda lagen gör mål – Ja (1,77 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Dubbelchans – X/2 (2,85 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Båda lagen gör mål – Ja | Odds 1,77 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Dubbelchans – X2 | Odds 2.85 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar