Speltips 27/4 Levante UD – Sevilla FC

Speltips 27/4 Levante UD – Sevilla FC. Då är det äntligen fredag och vi riktar oss in på en La Liga match där Levante som krigar för sin existens i La Liga tar emot Sevilla som jobbar hårt för att få spel ute i europa nästa säsong.

Levante har haft en jobbig säsong bakom sig men har på sistone lyckats plocka en hel del viktiga poäng och med 9 poäng ovanför nedflyttningsstrecket med fyra matcher kvar så ser det ut som att man kan pusta ut något efter senaste vinsten på bortaplan mot Athletic Bilbao.

Levante har visat att de levererar när det är som viktigast och man har enbart förlorat 1 av 8 senaste matcherna varav 5 vinster, vilket är ett otroligt uppryck med tanke på att totalt har 37 poäng idag. Inför kvällens match så har Levante en del skador och avstängningar som tyder på att de tappar poäng ikväll.

Sevilla tillsammans med Montella på tränarbänken är pressade till att vinna. Idag ligger Sevilla på en sjundeplats med 48 poäng där de har tre lag bakom sig som har 48, 47 och 45 poäng och lyckas Sevilla inte knipa minst en sjundeplats i år så innebär detta att det inte blir något europaspel nästa säsong för laget vilket innebär ett ekonomiskt underskott. Med tanke på att Ben Yedder är tillbaka så bådar det gott.

Sevilla har inte lyckats vinna någon av sina åtta senaste matcher och ska man vända på den här negativa trenden så är det ikväll man ska plocka poäng. Levante har inte säkrat sin La Liga-plats men kan pusta ut med tanke på att Deportivo La Coruna behöver plocka full pott och Levante får isåfall inte vinna en enda match av de fyra återstående för att de ska tappa sin plats i La Liga. Levante har som sagt en hel del skador och avstängningar vilket innebär att man nöjer sig med en poäng. Kvällens match är en måstematch för Sevilla och det blir upp till bevis om Montellas mannar lyckas kamma hem tre poäng.

Speltips 27/4 Levante UD – Sevilla FC

Fredagens fokusmatch kickar igång 21:00 och vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att få 100% bonus upp till 1000 kronor och ett riskfritt spel för 250 kronor.
Speltips A | Högsannolik | Matchvinnare – Bortalaget vinner (1,90 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Levante – Sevilla : Första halvlek 1X2 + båda lag gör mål – 2 + Nej (2,90 gånger insatsen)

Matchvinnare – Bortalaget vinner | Odds 1.90 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Första halvlek 1X2 + båda lag gör mål – 2 + Nej | Odds 2.90 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar