Speltips 27/11 Venezia – Inter | Serie A

Speltips 27/11 Venezia – Inter | Serie A

Speltips 27/11 Venezia – Inter | Serie A | Lördagens kvällsmatch spelas klockan 20:45 där Venezia tar emot ett formstarkt Inter. Hemmalaget Venezia står på plats 14 och har plockat 15 poäng på 13 spelade matcher samtidigt som Inter flåsar både Napoli och Milan i nacken. Inter har plockat 28 poäng på 13 matcher och allt annat än en vinst i detta möte är en stor besvikelse. Låt oss ta en närmare titt på vad vi har framför oss.

Venezia

Venezia har gjort det mycket bra i Serie A och har verkligen etabelerat sig på riktigt. Man har vunnit sina två senaste matcher efter att ha slagit Bologna på bortaplan med 0-1 och Roma på hemmaplan med 3-2 efter att Okereke gjort en otroligt stark insats. Man har under sina fem senaste matcher vunnit två matcher, spelat oavgjort en match och förlorat två matcher. Man har gjort sex mål och släppt in sju mål och för att lyckas slå ett lag som Inter så behöver man verkligen en fin dag. Inter är otroligt starka i sina omställningar men är svaga på att försvara sig mot kontringar. Kontringar är en styrka hos Venezia vilket man behöver utnyttja för att kunna försvåra matcher för Inter. Det ska bli mycket intressant att se hur Venezia tacklar uppgiften.

Inter

Inter har en mycket bra form och har vunnit tre av sina fem senaste matcher i Serie A. Man har slagit Napoli med 3-2, spelat oavgjort mot Milan och Juventus följt av två vinster mot Empoli och Udinese. Man har gjort nio mål under dessa matcher och endast släppt in fyra mål vilket är ett bra defensivt facit för Inters del med tanke på att man ställts mot Napoli, Milan och Juventus. För att kunna plocka tre poäng mot Venezia så behöver man prestera som man brukar och fokusera på att inte tappa boll när man har tryckt upp det egna laget så att Venezia kan kontra. Edin Dzeko och Lautaro Martinez är i en mycket bra form och vi tror att de sätter ton även i denna match.

Speltips 27/11 Venezia – Inter | Serie A

Motivering till speltipset

Inför detta möte så har vi kikat på ett lite udda spel, nämligen hörnspel. Anledningen till detta är att vi starkt tror på en enorm Interforcering och av den anledningen så tror vi på att Venezia kommer ligga lågt vilket innebär att detta skapar möjligheter för avslut för Inters del. Detta bäddar för en match rik på hörnor. Över 9 hörnor ger 1,86 gånger pengarna vilket är alldeles för bra för att undvika att spela på. Vi önskar er alla som ryggat ett stort lycka till!

Speltips 27/11 Venezia – Inter | Serie A

Över 9 hörnor | 1,86 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras.

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar