Speltips 27/11 Juventus – Atalanta | Serie A

Speltips 27/11 Juventus - Atalanta | Serie A

Speltips 27/11 Juventus – Atalanta | Serie A

Speltips 21/11 Inter – Napoli | Serie A | Vi har ett absolut toppmöte framför oss mellan två topplag i Serie A. I detta möte så är det Juventus på en åttondeplats som tar emot Atalanta som står på en fjärdeplats. Hemmalaget har 21 poäng efter 13 omgångar medan gästerna Atalanta har lyckats skrapa ihop 25 poäng efter lika många spelade matcher. Skulle hemmalaget förlora så skulle det här innebära att man ligger sju poäng bakom Atalanta och att tappa poäng är något som Juventus absolut inte har råd med längre.

Juventus

Juventus har haft en mycket skakig säsong och har faktiskt gjort det bättre i ligaspelet under sina två senaste matcher. Man har slagit Fiorentina med 0-1 och slagit Lazio på bortaplan med 0-2. Man har under sina fem senaste matcher vunnit två, förlorat två och spelat oavgjort i ett möte. Man har släppt in fem mål och gjort sex mål framåt vilket är ett svagt facit för att vara Juventus.  Man har 11 poäng upp till Napoli och Milan som står på en första respektive andraplats och har en lång uppförsbacke framför sig. För att lyckas slå Atalanta så behöver man först och främst se till att göra en defensivt stark insats då Atalanta tenderar att skapa otroligt mycket chanser framåt och därav mycket mål av naturliga skäl. Man behöver även se till att sköta sin förstapress. Lyckas man med detta så kan man tveklöst plocka tre poäng.

Atalanta

Atalanta har gjort det bra på sistone och har vunnit sina två senaste ligamatcher, precis som Juventus. Man slog Spezia senast med 5-2 på hemmaplan och slog även Cagliari på bortaplan med 1-2. Man har under sina fem senaste matcher i Serie A vunnit tre stycken och spelat oavgjort två gånger. Man har under dessa fem matcher gjort hela 13 mål och släppt in 7 mål. För att lyckas slå Juventus så behöver man se till att förvalta sina chanser samt göra en stark insats rent defensivt och lyckas man med detta så kan man absolut plocka tre poäng på bortaplan.

Speltips 27/11 Juventus – Atalanta | Serie A

Motivering till speltipset

Vi har ett mycket hett möte framför oss som sagt. Juventus har pressen på sin sida samtidigt som Atalanta går som tåget. Vi har svårt att se något av lagen förlora, men ska något lag förlora så lutar det mot Juventus ser till tabell-läge och form. Därför så väljer vi att spela på dubbelchans i form av oavgjort eller Atalanta vinst. 1,76 gånger steken är inte snålt för detta spel. Vi önskar er alla som ryggat ett stort lycka till!

Speltips 27/11 Juventus – Atalanta | Serie A

Dubbelchans – X2 | 1,76 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras.

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar