Speltips 27/10 B. Mönchengladbach – Real Madrid | Champions League

Speltips 27/10 B. Mönchengladbach - Real Madrid | Champions League

Speltips 27/10 B. Mönchengladbach – Real Madrid | Champions League
Åter är det dags för ett speltips i Champions League och den här gången handlar det om Borussia Mönchengladbach som tar emot Real Madrid på hemmaplan. Två helt olika lag som ställs mot varandra och det ska bli intressant att se hur tyskarna bjuder upp Real Madrid på spel.

Borussia Mönchengladbach tog en poäng borta mot Inter i Champions League efter att ha släppt in ett sent mål. Det såg ett bra tag ut att bli tre poäng till tyskarna men tyvärr så fick man enbart med sig en poäng vilket trots allt ändå är en bra prestation. Det tyskarna ska ta med sig är att man ställde till det rejält för Inter på bortaplan och lyckas man spela med samma kreativitet och kontringsspel så kan det bli mycket tufft för Real Madrid. Man har en bra form och har gjort tio mål under sina fyra senaste matcher och skulle detta facit även sträcka sig över detta möte så ligger Real Madrid illa ute.

Real Madrid har åter hittat formen om vi går på helgens blytunga seger på Camp Nou inför Messis Barcelona. Man plockade tre poäng efter 1-3 och det finns mycket positivt för Zinedine Zidane att ta med sig från den matchen. Valverde, Varane och framför allt Sergio Ramos har en riktigt bra form och man har helt klart ett betydligt bättre lag än Mönchengladbach och är av den anledningen givna storfavoriter i detta möte. Dock så har vi sett att tyskarna har en stark högstanivå och ska Real Madrid kunna plocka tre poäng så krävs det att man gör en bra match och spelar fortsatt med ett kreativt anfallsspel som visat att man behärskar i princip mot vilket motstånd som helst.

Speltips 27/10 B. Mönchengladbach – Real Madrid | Champions League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Real Madrid vinst (1,88 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en mycket intressant match framför oss som inte är helt lätt att förutspå på förhand. Dock så har Real Madrid plockat en blytung seger i El Clasico vilket har en positiv inverkan på truppen. Man tar sig till Tyskland med ett högt självförtroende och 1,88 gånger pengarna för en bortavinst känns fullt rimlig. Helt klart spelvärt!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar