Speltips 27/1 Everton – Leicester City | Premier League

Speltips 27/1 Everton - Leicester City | Premier League

Speltips 27/1 Everton – Leicester City | Premier League
Vi har ett toppmöte tillmötes och det är formstarka Everton som tar emot ett Leicester City i toppform.

Everton står på 32 poäng och en sjundeplats i Premier League efter 17 spelade matcher. Man har spelat färre matcher då de flesta lagen ligger på omkring 18 eller 19 spelade matcher. Nu har man därför chansen att klättra i tabellen och en vinst i detta möte hade gett laget en fjärdeplats som innebär spel i Champions League. Tränaren Carlo Ancelotti har gjort det mycket bra och har förvandlat Everton till ett lag som spelar en effektiv fotboll med en hög högstanivå. Man slog senast Wolverhampton i Premier League den 12e januari och har sedan dess endast spelat mot Sheffield Wednesday i FA Cupen efter att bortamatchen mot Aston Villa i Premier League blev uppskjuten. Man har ett mycket bra lag med en salig blandning av erfarna och unga spelare och det ska bli intressant hur det offensivt balanserade Everton lyckas mot Leicester. Man har gjort sju mål under sina tre senaste matcher vilket är ett starkt styrkebesked och lyckas man hålla målsnittet så är vi ganska säkra på att man har stora chanser till att plocka tre poäng.

Leicester City har en mycket bra form i dagsläget. Man har fem raka vinster och har inte förlorat under någon av de åtta senaste matcher. Man har gjort 13 mål under sina fem matcher och endast släppt in två mål, vilket är en otroligt stark siffra och en stor trygghet för Leicester att ta med sig in i den här matchen. Det kommer att bli tufft för Leicester men om Jamie Vardy och Maddison har en bra dag så går det mesta vägen i vanlig ordning för Leicester. Man har två matcher mer spelade än Everton och står på en tredjeplats med sina 38 poäng och vid en vinst i detta möte så har man chansen att ställa sig på lika många poäng som ligaledaren Manchester City. Leicester är ett lag som utmanar på riktigt i år och hittills har man gjort det mycket bra. Det ska bli intressant att se hur länge man håller i formen. Ska man lyckas plocka tre poäng på bortaplan mot Everton så gäller det att man fortsätter spela med ett stabilt försvarsspel och gör man det så är vi övertygade om att chanserna framåt kommer att dyka upp. Och som alla vet så behöver inte Jamie Vardy många målchanser för att göra mål.

Speltips 27/1 Everton – Leicester City | Premier League

Motivering
Vi har en mycket intressant match framför oss mellan två lag som har en mycket stark form för tillfället. Bägge lagen är topplag i ligan och vi tror på en jämn match där individuella prestationer kommer komma att bli avgörande. Bägge lagen har dock höga målsnitt under sina matcher och därför så väljer vi att spela på över 2,5 mål, lycka till!

Speltips | Över 2,5 mål | 2,05 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Matchen startar 21:15 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar