Speltips 26/9 | Monaco – Porto

Speltips 26/9 | Monaco – Porto. Detta blir kvällens speltips i Champions Leagues andra omgång. Matchen spelas mellan Monaco och Porto. Hemmalaget spelar i Franska Ligue 1 och bortalaget i Portugisika Primeira Liga. Båda lagen ligger i toppen i diverse liga. Därför känns detta som en mycket jämn och bra match att spela på. Två lag som har en stor vana av att delta i Champions League. Dessa lag brukar ofta placera sig bra i gruppspelen men även ta sig längre. Det var dock senast 2009 laget emellan spelade mot varann. Porto har vunnit två senaste matcherna med 3-0 mot Porto. Det var som sagt väldigt länge sen och båda lagen har utvecklats till det bättre.

Både Monaco och Porto är väldigt offensiva i sitt spel och förmodligen kommer en hel del målchanser att dyka upp under matchen. Vi tror på ett hemmalag som kommer stå för mycket bollinnehav och press. Bortalaget kommer förmodligen förvalta kontringslägen tillsammans med en offensiv inställning. Porto åkte på torsk i första omgången mot Turkiska Besiktas med 1-3 på hemmaplan. Monaco knep en poäng med 1-1 mot RB Leipzig på bortaplan. Poängmässigt skiljer det endast 1 poäng efter första omgången. Båda lagen behöver skrapa ihop så mycket poäng som möjligt för att konkurrera med de andra två lagen. Gruppen i sig är rätt jämn och det finns inga direkta favoriter.

Champions League är den finaste turneringen i världen bland klubblag. Vilket ofta speglar sig i spelet hos de flesta klubbarna. Man satsar fullt ut på att komma så långt som möjligt i turneringen. Även smålagen kan vara svåra att vinna över och underskattning kan ibland innebära att storlagen förlorar poäng.

Nu till kvällens Speltips 26/9 | Monaco – Porto. Då vi satsar på att det kommer bli en händelserik match med många målchanser för båda lagen så har vi tänkt att spela på Båda lagen gör mål till 1.60 gånger pengarna hos Mobilebet. Vi tycker att det känns riktigt spelvärt mellan dessa lagen.

Speltips 26/9 | Monaco – Porto

Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 1.60 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar