Speltips 26/9 Internazionale – Fiorentina | Italienska Serie A

Speltips 26/9 Internazionale - Fiorentina | Italienska Serie A

Speltips 26/9 Internazionale – Fiorentina | Italienska Serie A
Det är äntligen dags för en härlig lördagsmatch i Serie A och det är inga mindre än Inter som tar emot Fiorentina på San Siro. Två otroligt starka lag defensivt men ett lag som är klassen bättre, Inter, förväntas att plocka tre poäng i en match där vi tror på fler mån än ett.

Internazionale har ett intressant projekt på gång och man har lyckats knyta till sig Achraf Hakimi som anländer från Borussia Dortmund, en riktigt bra ytterback som kan spela in sig högt upp på banan och även bidra med en del poäng. En otroligt viktig kugge för Inter som man saknat, just starka ytterbackar. Man har dessutom hämtat Kolarov från Roma som nu spelar i sitt tredje lag i Italien, tidigare Lazio och Roma. Man har ett riktigt bra lag defensivt och kommer förmodligen spela med Kolarov och Hakimi som yttrar i ett 5-mannamittfält. Man har all kapacitet att utmana Juventus om titeln, men Inter har tyvärr inte gjort sig kända för att prestera i pressade situationer på senare tid och om Antonio Conte lyckas ändra på det inför den här säsongen återstår att se.

Fiorentina
Fiorentina blev uppköpt inför fjolårets säsong av den amerikanske entreprenören Rocco Commisso. Han har redan fått liv i ett Fiorentina som har både rutin och kreativitet på plan. Man har en del kända spelare som Franck Ribery, Prince Boateng och och Chiesa, vars framtid inte är skriven ännu när det kommer till om han stannar i Fiorentina i år eller inte. Ska man lyckas slå inter så gäller det helt enkelt att man inte tillåter sig vara sårbar defensivt som man brukar vara i många sammanhang. En bortamatch mot Inter på San Siro blir absolut ingen enkel match, men Fiorentina har spelare som har tillräckligt bra kvalitéer defensivt för att kunna plocka med sig tre poäng från den här matchen som högst troligt kommer bli en dragkamp under stora delar.

Speltips 26/9 Internazionale – Fiorentina | Italienska Serie A
Vi tror på en öppen matchbild, bägge lagen kommer definitivt få sina chanser skapade med tanke på de kreativa egenskaperna bägge lagen besitter. Många lägen och chanser får vi ofta se när dessa lag spelar. Detta bäddar för att bägge lagen gör mål och när man får 1,68 gånger pengarna så tror vi starkt på att det kostar mindre än vad det smakar. Lycka till!

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Båda lagen gör mål (1,68 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering 

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar