Speltips 26/8 Newcastle United – Chelsea

Speltips 26/8 Newcastle United – Chelsea | Två offensivt balanserade lag ställs mot varandra och vi har en händelserik match framför oss.

Newcastle United spelade oavgjort mot nykomlingen Cardiff i säsongspremiären och i andra matchen så åkte man på en förlust mot Tottenham med 1-2. Nu möter man Chelsea vilket är en snarlitk motståndare men med ett lite mer trubbigt anfallsspel. Om Newcastle har en bra dag så kan man göra det riktigt svårt för londonlaget Chelsea. Svagheten i Newcastle är att man har svårt att göra mål och för att kunna ha en chans mot Chelsea så gäller det att man lyckas sätta sina chanser. Man är duktiga på att skapa en hel del, men de slutar oftast inte i mål.

Chelsea har haft en fin inledning på säsongen och har plockat full pott över två matcher. Man vann med 0-3 i säsongspremiären mot Huddersfield på bortaplan och lyckades vinna mot Arsenal med 3-2 i den andra omgången. Chelseas anfallsspel har fått utstå kritik för sin brist på tyngd i anfallsspelet efter att Diego Costa har lämnat men efter att man har gjort sex mål på två matcher så kan man tysta kritikerna. Chelsea behöver utnyttja att de är duktiga på att skapa chanser genom kanterna då Pedro och Hazard lyckas komma runt och skapa ytor för mittfältarna. Lyckas man trycka ner Newcastle, vilket vi tror, så har man stor chans att vinna matchen.

Speltips 26/8 Newcastle United – Chelsea

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Bortalaget vinner (1,69 gånger insatsen)
Motivering | Inför söndagens match mellan Newcastle och Chelsea så tror vi på en chans som högst sannolik blir målrik och vi tror att Newcastle kommer kunna störa Chelsea en hel del. Dock så har Chelsea gått väldigt bra trots att man var nära på att spela oavgjort mot Arsenal men att Chelsea vinner den här matchen råder det ingen större tvivel om. Chelsea tillsammans med anfallsglade Sarri kommer sannolikt att vinna den här matchen.

Matchen startar 17:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Bortalaget vinner | Odds 1,69 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar