Speltips 26/8 Internazionale – Torino

Speltips 26/8 Inter – Torino Serie A | Söndagkvällen avslutas med en toppmatch i Serie A där Inter tar emot Torino på hemmaplan.

Inter förlorade sin inledningsmatch mot Sassuolo efter ett straffmål signerat Domenico Berardi och det som skulle bli en så bra start på säsongen resulterade i en förlustmatch på bortaplan. Inter saknade Radja Nainggolan som för tillfället inte sägs vara i spelform och satt därför på läktaren. Det finns en stor chans till att han är med i truppen till på söndag och skulle han vara med så kan han tillföra en del som inhoppare. På sikt vill Spalletti självklart ha med Radja i startelvan då han kan bidra med mycket tyngd, bollkontroll och fina avslut. Inter har ett anfallsglatt lag och det stora testet för laget blir den defensiva delen där man inte övertygat lika mycket. Kan Spalletti få ihop försvarsspelet så kan Inter vara med i toppstriden ett bra tag.

Torino fick också en tråkig inledning på säsongen efter att man släppt in mål efter ett inlägg som Dzeko lyckats förvalta bra i matchminut 90. Man gjorde en fin insats och kunde ha tagit ledningen efter många skapade chanser och dessutom ett mål som blev bortblåst för offside, vilket var en korrekt bedömning av domaren. Belotti kommer från en tuff säsong efter att haft en succésäsong året innan och den här säsongen blir mycket viktig för både honom och Torino. Ska man ha chans att nå europaspel så gäller det att Iago Falque och Belotti lyckas göra sina poäng som behövs för att sluta topp 5 i Serie A, vilket är fullt möjligt.

Speltips 26/8 Inter – Torino Serie A

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Dubbelchans första halvlek – X2 (1,71 gånger insatsen)
Motivering | Vi väntar oss en tuff match för bägge lagen och vi tror att bägge lagen kommer att skärpa till anfallsspelet från deras första spelade match och matchintensiteten kommer att vara hög. Varken Inter eller Torino vill förlora två matcher i rad och en tuff match förväntas. En jämn och lite mer stängd inledning förväntas och vi tycker därav att X2 i halvtid är ett vasst speltips.

Matchen startar 20:30 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Dubbelchans första halvlek – X2 | Odds 1,71 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar