Speltips 26/7 RoPS – FC Inter Veikkausliiga

Speltips 26/7 RoPS – FC Inter Veikkausliiga | I Finland så börjar den högsta divisionen Veikkausliigan närma sig sitt slut men än finns det fortfarande en Europa League-kvalplats att spela om för RoPS.

RoPS har haft en grymt bra säsong och har lyckats ta sig till en andraplats, tyvärr räcker de inte till en förstaplats då de har sju poäng upp till HJK som leder ligan men säkra sin Europa League-kvalplats har man ännu inte gjort. Plockar RoPS två poäng under de sista två matcherna så är de helt färdiga och kan därmed ladda inför ett Europa League-kval. Man har en godkänd form i dagsläget och har under de senaste fem matcherna vunnit två, spelat oavgjort två stycken och förlorat en match. Man har gjort sex mål i de fem senaste matcherna och har släppt in tre mål.

FC Inter har en snarlik form, under de fem senaste matcherna så har man spelat oavgjort en match, vunnit två och förlorat två matcher. Man har gjort sju mål och släppt in sex stycken under de fem senaste matcherna och den här säsongen har inte varit lika bra som de tidigare. Man ligger på en åttondeplats och har tre matcher kvar att spela. FC Inter har inte något att spela för i den här matchen mer än äran och om de lyckas ta med sig en vinst i den här matchen så blir det en överraskning.

Speltips 26/7 RoPS – FC Inter Veikkausliiga

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Hemmalaget vinner (2,16 gånger insatsen)
Motivering | FC Inter har inget att spela för och RoPS har i praktiken säkrat en Europa League-kvalplats och mycket ska till för att de ska tappa denna, dock så kan de inte slappna av förrän de säkrat platsen. RoPS har mer att spela för än vad FC Inter har och därför så tror vi att RoPS kniper segern utan några större problem.

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Hemmalaget vinner | Odds 2,16 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar