Speltips 26/7 Arsenal – Watford | Vinna eller försvinna som gäller för Watford.

Speltips 26/7 Arsenal – Watford | Vinna eller försvinna som gäller för Watford.

Arsenal har haft spelat igenom sin sämsta säsong på många år. Man står på en 10e plats efter 37 omgångar och har därför inget att spela för. Man kan varken plocka en Eurpopa League-titel genom ligaspel men dock genom att slå Chelsea i FA-cupfinalen. Efter att ha slagit Liverpool i ligaspelet och Manchester City i FA-cupsemifinalen så såg det ut som att Arteta fått igång Arsenal på riktigt, trots att det kommer väldigt sent. Man åkte på en förlust på bortaplan mot Aston Villa efter en tuff match. Nu ställs man mot ett Watford som har allt att spela för. Ytterligare en tuff match väntar Arsenal.

Watford har trots en bra trupp inte lyckats etablera sig i årets upplaga av Premier League och har kniven mot strupen i en måstematch på bortaplan på Emirates Stadium. Man ligger på 18e plats med samma poäng och sämre målskillnad än laget ovanför, (Aston Villa) som har +1 bättre i måldifferens som kan bli avgörande. Man kommer inledningsvis spela försiktigt för att försöka bita in sig i matchen mer och mer. Man har släppt in hela 15 mål under de 6 senaste matcherna vilket summerar Watfords säsong i stort. Att kliva in på Emirates Stadium och plocka tre poäng på beställning och med tanke på att man åkte på 3-1 på bortaplan mot West Ham som också var en blytung förlust så tror vi att uppgiften är allt för stor för Watford.

Speltips 26/7 Arsenal – Watford

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Slutresultat – Arsenal vinner (1,92 gånger insatsen) hos Betsson.

Motivering | Lyckas Arsenal slå City och Liverpool för två omgångar sedan så tycker vi definitivt att det är spelvärt att spela på Arsenal vinst i den här matchen. Ett oavgjort resultat är att utesluta med tanke på att en nedflyttning väntar för Watford om de skulle förlora. Att de skulle spela på ett oavgjort resultat är uteslutet med tanke på att man inte kan förlita sig på att spela oavgjort eftersom att Aston Villa ligger på samma poäng men har bättre målskillnad och möter dessutom ett svagare West Ham som heller inte har något att spela för. Inledningsvis så blir det här förmodligen en passiv match från Watford men ju mer tiden går så kommer de bli tvungna att pressa Arsenal, vilket bäddar för en seger för relativt formstarka Arsenal. Hemmavinst högst sannolikt till ett spelvärt odds.

Matchen startar 17:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av våra bonuserbjudanden och andra roliga kampanjer. Betsson erbjuder 100kr extra att spela gratis för nya spelare. Tryck här för att komma till kampanjen!

Relevanta artiklar