Speltips 26/6 Nigeria – Argentina VM Grupp D Omgång 3

Speltips 26/6 Nigeria – Argentina VM Grupp D Omgång 3 | Vi har en otroligt spännande match på agendan och det är det hårdjobbande Nigeria mot Argentina som har haft enorma problem. För Nigeria kan det räcka med att spela oavgjort för att ta sig vidare. Om Island dock slår Kroatien med tre mål eller mer så räcker inte ett oavgjort för Nigeria, då är det Island som tar sig vidare. Argentina måste plocka en vinst för att kunna ta sig vidare, annars är de utslagna.

Nigeria är ett utropstecken i VM där de har stora chanser att ta sig vidare i en grupp där många räknade på förhand att det blir Kroatien och Argentina som tar sig vidare. Nigeria står på tre poäng efter en vinst mot Island och en förlust mot Kroatien och kvar har man Argentina. Nigeria har spelat otroligt bra kontringsfotboll och är kvicka och skickliga på att hitta luckor i motståndarens försvarsspel, något som man kommer ha stor nytta av mot Argentina.

Argentina är otroligt omtumlande efter en 1-1 match mot Island följt av en 0-3 förlust mot Kroatien. Man har inte mycket kreativitet och inte mycket ser ut att fungera i laget. Det har gått så långt att det sägs att spelarna stängt ut tränaren och själva vill vara med och ta ut laget, dock är detta obekräftade uppgifter. Det säger dock mycket om hur stämningen bör vara i laget. För att slå Nigeria så behöver Argentina och Messi komma igång på riktigt, man måste plocka tre poäng och om vi känner Lionel Messi rätt så är det i dessa situationer han visar sig vara bäst.

Inför matchen så tror vi på att Argentina kommer att ha det tufft inledningsvis och nerverna kommer att spela roll. Nigeria har ett guldläge att ta sig vidare och inte heller det är enkelt att handskas med. Argentina spelade dock helt okej mot Kroatien inledningsvis men efter att de släppt in första målet så började det rinna iväg. Hittar Argentina tillbaka dit, så har man goda chanser att slå Nigeria.

Speltips 26/6 Nigeria – Argentina VM Grupp D Omgång 3

Matchen mellan Nigeria – Argentina startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Speltips A | Högsannolik | Dubbelchans Första halvlek – 1X (1,72 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Straff – Ja (2,50 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Dubbelchans Första halvlek – 1X | Odds 1,72 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Straff – Ja | Odds 2,50 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar