Speltips 26/6 Danmark – Frankrike VM Grupp C Omgång 2

Speltips 26/6 Danmark – Frankrike VM Grupp C Omgång 2 | Frankrike är klara efter att ha slagit Peru och Australien medan Danmark måste plocka poäng. Skulle Danmark vinna så innebär det gruppseger för danskarna, skulle de dock förlora så kan Australien vid en vinst plocka andraplatsen vilket innebär ett uttåg för Danmark

Danmark har fyra poäng och har allting i egna händer men trots detta så har inte dessa poäng kommit enkelt. Mot Peru fick man en tuff match och lyckades trots det plocka en trepoängare och där ska det tilläggas att Peru missade en straff. Mot Australien så hade man det otroligt tufft och Australien hade sina chanser att vinna matchen. Danmark släppte till alldeles för många lägen mot både Peru och Australien och de måste se upp med att inte ge Frankrike lika många chanser, för då tar Mbappé och Griezmann vara på chanserna.

Frankrike har en otroligt stark trupp och trots sex poäng så vill jag påstå att de inte har kommit i närheten av sin toppnivå ännu. Man har slagit Australien med 2-1 och Peru med 1-0 vilket innebär att man redan är klara för avancemang. Dock så är det viktigt att även plocka gruppsegern för att få möta en grupptvåa istället. Vid oavgjort resultat så har Frankrike plockat gruppsegern och de har ingen press på sig alls. De kommer att metodiskt bygga upp sitt spel precis som de har gjort i de tidigare matcherna mot Peru och Australien. Man har haft en hel del chanser att göra mål och haft mycket bollinnehav och varit de spelförande laget.

Vi tror på en match där Frankrike kommer att ligga högt i sin press och Danmark kommer att ha svårt att hitta balansen mellan försvar och anfall, vilket vi som sagt fått se tidigare i deras matcher. För att Danmark ska plocka en seger så behöver man stå tätt och rätt med backlinjen och mittfältet. En svårtippad match, men vi har tagit ut två speltips som vi tror på.

Speltips 26/6 Danmark – Frankrike VM Grupp C Omgång 2

Matchen mellan Danmark – Frankrike startar 16:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Speltips A | Högsannolik | Båda lagen gör mål (2,08 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Antal mål – Över 2.5 (2,55 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Båda lagen gör mål | Odds 2,08 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2,55 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar