Speltips 26/5 Real Madrid – Liverpool

Speltips 26/5 Real Madrid – Liverpool | Ikväll är det dags för antingen Real Madrid eller Liverpool att lyfta Champions League Pokalen i den efterlängtade finalen. Real Madrid är på förhand favoriter, men efter två raka Champions League-titlar så kan vi konstatera att Liverpool och Klopp bör vara det hungrigare laget.

Real Madrid har inledningsvis haft en ovanlig säsong där man underpresterad och haft stora problem att plocka hem tre poäng i allt för många matcher. Cristiano Ronaldo har haft problem med målskyttet under första halvan av säsongen och både Gareth Bale och Karim Benzema har varit skadade under en lång period. Spelare som växt till sig i sin roll är Lucas Vazquez, Asensio och framför allt Marcelo som har gjort en otroligt stark säsong. Efter gruppspelet och årsskiftet så har Real Madrid höjt sig rejält och slagit ut Paris Saint Germain, Juventus och Bayern Múnchen och nu står man i en välförtjänt Champions League Final. Real Madrid är som gjorda för såna här matcher och utan en alltför djup analys så kan vi ändå konstatera att Real Madrid ses som favoriter på förhand.

Liverpool har haft en enastående säsong där de trummat på med sin vassa trio på toppen. Mane, Firmino och Mohamed Salah. De har tillsammans nästan gjort 100 mål och de går ytterst sällan av en plan efter 90 minuter utan något mål framåt. Faktum är att de har gjort minst två mål i sina 9 senaste matcher. Liverpool har slagit Porto, Manchester City och senast Roma i semifinalen och man står helt klart som en värdig finalist inför kvällens match i Kiev. Liverpool har inte varit i Champions League-final sedan säsongen 2006/2007 där de förlorade mot Milan och det känns verkligen som att Liverpool är på gång på nytt.

Inför kvällens match så vet vi att det kommer bli en hel del mål och även hotfullt åt bägge håll. Real Madrid ser vi som en större favorit och med tanke på att de alltid levererar när de gäller som mest så tror vi starkt på att de tar en historisk tredje raka Champions League-titel ikväll.

Speltips 26/5 Real Madrid – Liverpool

Kvällens match mellan Real Madrid – Liverpool kickar igång 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Hemmalaget vinner (2,13 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Antal kort för hemmalaget – Över 2.5 (2,10 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Matchresultat – Hemmalaget vinner | Odds 2,13 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal kort för hemmalaget – Över 2.5 | Odds 2.10 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar