Speltips 26/5 Arsenal – Atletico Madrid

Speltips 26/5 Arsenal – Atletico Madrid. Dags att slå upp portarna för kvällens semifinal i Europa League där Arsenal ställs mot Atletico
Madrid.

Arsenal har haft en sämre säsong sett till många matcher med flertalet insläppta mål och en backlinje som inte lyckats klaffa. Mittfältet har stundtals var alltför slarviga och anfallet har varit mediokert.

Arsenal saknar Aubameyang i Europa League truppen pga att han redan spelat för Borussia Dortmund och Lacazette och Danny Welbeck blir kvällens frågetecken med tanke på att de möter ett defensivt balanserat Atletico Madrid. Arsenal har trots allt en förmåga att höja sig en eller två nivåer när de ställs inför viktiga matcher och det tror vi även kommer att ske ikväll.

Atletico Madrid har också haft en tveksam säsong där de ser ut att bli titellösa om det inte lyckas vinna Europa League. Offensiven såsom defensiven har sett ostadig ut och man går in i kvällens match med enbart tre vinster av de åtta senaste matcherna.

Att Diego Costa är tillbaka innebär ett stort tillskott på offensiven och en avlastning på Antoine Griezmann vilket innebär stora luckor för bägge spelarna och mittfältet.

Bägge lagen är starka på hemmaplan och vi tror att Atletico Madrid ikväll blir det spelförande laget och nöjer sig med ett likaresultat med tanke på formen och att det är bortaplan. Arsenal backar aldrig på hemmaplan och kommer gå framåt men det blir tufft för dem att komma igenom eller runt Atletico Madrids backlinje.

Speltips 26/5 Arsenal – Atletico Madrid

Torsdagens fokusmatch kickar igång 21:05 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Antal mål – Under 2.5 (Ger 1,75 gånger pengarna)
Speltips B | Rimlig | Matchresultat – Oavgjort (Ger 3,25 gånger pengarna)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål – Under 2.5 | Odds 1.75 | Hos betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchresultat – Oavgjort | Odds 3.25 | Hos betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar