Speltips 26/12 Leicester City – Man United | Premier League

Speltips 26/12 Leicester City - Man United | Premier League

Speltips 26/12 Leicester City – Man United | Premier League
Vi har en absolut toppmatch framför oss under lördagen där Brendan Rogers Leicester City tar emot Ole Gunnar Solkjaers Manchester United.

Leicester City har en mycket bra form och har vunnit fyra av sina fem senaste matcher. Man slog Mourinhos Tottenham senast med 0-2 på bortaplan vilket är en mycket stark bedrift av Leicester. Nu ställs man åter mot ett topplag och den här gången är det Manchester Uniteds tur att besöka King Power Stadium. Hemmalaget har en mycket bra trupp och har gått bättre än förväntat. Man står fyra poäng bakom Liverpool och har plockat ihop 27 mål under sina 14 spelade matcher. Man har en mycket bra trupp och har storspelare som Jamie Vardy, James Maddison och Albrighton som är väl rutinerad inför dessa typer av matcher. Man har en intressant spelide som bygger på offensiva omställningar och det är precis vad som passar mot ett lag som Manchester United som gärna flyttar hela laget högt upp i banan.

Man United har gjort en bra säsong hittills och står på 26 poäng efter 13 matcher och har chansen att klättra förbi Leicester och plocka andraplatsen. Skulle man vinna den här matchen så innebär det att man endast är tre poäng bakom ligaledarna och de regerande mästarna Liverpool. Man har ett mycket bra lag och Bruno Fernandes har verkligen bidragit med sitt strå till stacken och är en spelare som är highlightad i Manchester United. Man har nu två raka vinster där man gjort nio mål men dock släppt in fem mål och Ole Gunnar Solkjaer måste se till att laget presterar defensivt, för mot ett lag som Leicester så har man inte råd att bjuda på chanser. Nu ställs man mot ett bättre lag än Leeds och Sheffield som man ställs mot i de två senaste matcherna och lyckas Solkjaer göra någon korrigering i det defensiva spelet som gör att Man United håller mer tätt bakåt så kan man mycket väl plocka med sig tre poäng hem.

Speltips 26/12 Leicester City – Man United | Premier League

Speltips | Bägge lagen gör mål | 1,54 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Bägge lagen gör mål i princip samtliga av sina matcher och lyckas den trenden hålla i så kommer även det ske i den här matchern, vilket innebär att vi får 1,54 gånger insatsen. Lycka till!

Matchen startar 13:30 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar