Speltips 26/11 Lille – AC Milan | Europa League

Speltips 26/11 Lille - AC Milan | Europa League

Speltips 26/11 Lille – AC Milan | Europa League
I grupp H så ställs gruppettan Lille mot grupptvåan AC Milan som den här gången får klara sig utan Zlatan Ibrahimovic som skadade sig i helgen.

Lille står som sagt som gruppetta på sina sju poäng och har hittills gjort en mycket bra säsong. Man har ännu inte förlorat någon match i Europa League och slog Milan senast med otroliga 0-3 på San Siro, som blev Milans första förlust i alla tävlingar sedan uppehållet i mars månad. Lille har endast förlorat en match den här säsongen och förlusten kom samma vecka som vinsten mot Milan. Man åkte på en 3-2 förlust mot Brest. Man har ett offensivt starkt lag och defensiven har visat sig fungera med. Man ställs mot ett revanschsuget AC Milan och om man lyckas slå laget igen, eller ens plocka poäng, så har man en stor chans att vinna gruppen.

AC Milan har tyvärr fått se Zlatan rapporteras skadad efter att ha skadad baksidan av låret i helgens match mot Napoli där Ibrahimovic gjorde två mål. Han blir borta 3-4 veckor enligt rapporter och det blir en stor utmaning för Milan som inte riktigt har levererat på topp i de matcher där Zlatan inte har spelat. Fokuset hamnar därav på defensiva spelet som måste klaffa för att Milan ska kunna slå Lille på bortaplan. Man har ett bra lag defensivt men har släppt in sju mål under sina fyra senaste matcher vilket är en antydan på att defensiva formen har avtagit. Mycket av fokuset kommer att hamna på Milans defensiv och det gäller att man sköter den biten bra mot Lille som är starka offensivt. Huruvida det blir Colombo eller Leao som startar offensivt återstår att se, men det är ingen hemlighet att även kroaten Ante Rebic kan spela på den positionen. En tuff utmaning väntar för Milan.

Speltips 26/11 Lille – AC Milan | Europa League

Speltips | Dubbelchans – X2 | 1,58 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en mycket spännande match framför oss där bägge lagen endast har förlorat varsin match under den här säsongen. Dock så vill vi även poängtera att Milans enda förlust sedan mars som sagt har kommit mot just Lille och det blir ett revanschsuget Milan som ställs mot fransoserna under torsdagskvällen. Vi väljer att spela på det mest spelvärda tipset i den här matchen vilket är X2 vilket ger 1,58 gånger pengarna. Supervärt med tanke på att Milan inte har råd att förlora den här matchen samtidigt som bägge lagen endast har varsin förlust sedan säsongsstart. Matchen lutar mot ett oavgjort resultat men vi vill även highlighta att Milan har chans på en vinst och då är det tre gånger pengarna för den som är sugen.

Matchen startar 18:55 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar