Speltips 26/10 AC Milan – AS Roma | Serie A

Speltips 26/10 AC Milan - AS Roma | Serie A

Speltips 26/10 AC Milan – AS Roma | Serie A
Det är dags för en ny vecka och vi öppnar upp med ett hett speltips mellan Milan – Roma.

Milan har en riktigt bra form och har under sina 22 senaste matcher inte förlorat någon utav dessa. Man har öppnat Serie A med fyra raka segrar, vilket endast har hänt totalt fyra gånger tidigare i klubbens historia. Faktum är att man under de fyra säsongerna vann ligan. I dagsläget så är Zlatan Ibrahimovic Milan ett riktigt bra lag som levererar och man har endast släppt in ett mål under sina fyra ligamatcher. Truppen har en riktigt bra form och man ser att Milan är enormt mycket tryggare med boll långt ner i banan än vad man har varit under de senaste säsongerna. Pioli har hittat en riktigt bra form på laget och utan att grotta in oss djupare än så i milanlägret så kan vi konstatera att man är favoriter till att plocka tre poäng i detta möte.

Roma har inte haft det lika lätt, men har ändå lyckats plocka sju poäng under sina fyra matcher vilket är bra med tanke på att man gjort sig av med viktiga spelare som exempelvis Kolarov samtidigt som Nicolo Zaniolo är skadad. Man har helt klart en offensiv som fungerar men problemet ligger dessvärre i backlinjen. Man har släppt in sju mål under sina fyra senaste matcher vilket är en allt för svag siffra om man ska plocka en Champions League-plats i år. Vi kan förvänta oss ett passivt Roma som försöker plocka med sig en poäng borta mot formstarka Milan. Det finns absolut kvaliteér i laget som kan leda till en trepoängare, men med tanke på bägge lagens form så ser det svårt ut för Romas del.

Speltips 26/10 AC Milan – AS Roma | Serie A

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Milan vinner (2,06 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en mycket spännande kvällsmatch framför oss. Om allt fortsatt går Zlatan och Milans väg så blir det inte en allt för tuff match för det rödsvarta laget. Men matcherna mellan Roma och Milan är ofta underhållande och vi kan förvänta oss det även i den här matchen. 2,06 gånger pengarna för ett lag som vunnit fyra raka i Serie A, varav ett derby senast. Milan är som sagt även oslagbara under sina 22 senaste matcher, helt klart spelvärt att spela en rak etta, lycka till!

Matchen startar 21:45 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar