Speltips 26/1 Inter – Milan | Coppa Italia

Speltips 26/1 Inter - Milan | Coppa Italia

Speltips 26/1 Inter – Milan | Coppa Italia
Det är äntligen dags för derby della madonnina och den här gången ställs lagen mot varandra i Coppa Italia. Senast lagen möttes så vann Milan med 1-2 och ett hett enkelmöte väntar under tisdagskvällen.

Inter har en okej form i dagsläget för att vara Inter och för att vara ett Inter med Antonio Conte vid rodret och ett mycket bra lag på papper. Senast man förlorade var den sjätte januari mot Sampdoria på bortaplan med 2-1 och sedan desss så har man spelat oavgjort två matcher och vunnit två matcher. Ett stort styrkebesked var 2-0 vinsten mot Juventus. Sett till de senaste tio matcherna så har man endast förlorat en match och vi ska inte vara allt för hårda mot Inter. Nu ställs man mot Milan i ett möte där bägge lagen vill ta sig vidare till semifinalen i italienska cupen. För att Inter ska kunna ta sig vidare så gäller det att man sätter sin höga press på Milan och lyckas erövra bollen högt upp på offensiv planhalva för att straffa Milan i deras uppspelsfas, det är just där de rödsvarta är svaga. Oavsett om italienska cupen är viktig för Conte och Inter eller ej så är ett derby alltid ett derby och en vinst i detta möte är viktigt för de blåsvartas sjävlförtroende.

Milan åkte på en mycket tung förlust i helgen mot Atalanta. Man förlorade med hela 0-3 på hemmaplan vilket är ett mycket tungt resultat för Milan. Dock så vill man inte hänga sig upp på förlusten allt för mycket eftersom att man har haft en mycket fin säsong så här långt. Man leder även ligan med två poäng före Inter och har bättre resultat inbördes. Precis som för Inter så är den här matchen mycket viktig för Zlatan och hans lagkamrater. Man har ett mycket ungt och starkt lag på pappret och det ska bli intressant att se hur man tacklar den här uppgiften. Ska man lyckas ta sig vidare så gäller det att man spelar en defensiv stabil match, för den offensiva problemen har sällan varit ett problem för Milan under den här säsongen. Man har under sina 10 senaste matcher gjort 16 mål framåt men har dock släppt in 13 mål och det är någonstans här Milans otroligt starka form avtog. Man tappade poäng i sina två oavgjorda matcher mot Genoa och Parma och därefter så dröjde det inte länge innan första förlusten kom. För Milan är den här matchen psykologisk viktig och det ska bli intressant att se hur Pioli väljer att forma laget inför derbyt.

Speltips 26/1 Inter – Milan | Coppa Italia

Speltips | Att ta sig vidare – Milan | 2,40 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Senast lagen möttes så hade Milan en riktigt stark form och man slog Inter med 1-2. Nu ställs lagen återigen mot varandra och vi ser verkligen att detta möte kan sluta hur som helst. Men med tanke på att William Hill bjuder på hela 2,40 gånger insatsen om Milan tar sig vidare så väljer vi självklart att spela på detta.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar