Speltips 25/10 | Atalanta – Verona

Speltips 25/10 | Atalanta – Hellas Verona. Ikväll spelas denna matchen hemma på Stadio Atleti Azzurri d’Italia i Bergamo. Kvällens Serie A match är väl egentligen ingen direkt höjdarmatch förutom att det brukar vara rätt jämt mellan dessa två lagen. Atalanta är pågång just nu och höjer sig hela tiden i kvalitét i ligan vilket syns i både spelet och kemin i laget. Laget satsar såklart på att nå topp 5 placering i ligan. Om det blir denna säsongen är oklart men chansen finns fortfarande då det endast spelats nio omgångar. För att jämföra lite snabbt så ligger Atalanta bara sex poäng efter storklubben Roma.

Hellas Verona däremot ligger just nu på nedflyttningsplats till Serie B. Samma sak här så har bara nio omgångar spelats och vid vinst idag så finns möjligheten att gå från plats arton till plats tretton som är precis under just hemmalaget. Det finns alltså ingen anledning till något av lagen egentligen att inte vara taggade på att ta poäng i denna matchen.

Serie A har varit en av de största ligorna tidigare men tappade stinget ett tag. Nu är man äntligen på gång igen med världsklass fotboll. Även de sämre lagen är roliga att kolla på just för att alla lagen ger allt på planen för att försöka ta poäng. Väldigt spännande att kika på matcherna. Därför kan alltså denna matchen bli en riktigt rolig match även om det inte är några direkt storlag. Sen är det alltid kul att kika på Atalanta där flera Svenska spelare tidigare spelade på glansdagarna för klubben. Spelare som Glenn Strömberg, Bengt Gustavsson, Robert Prytz. På senare dag spelade även Zlatan Muslimovic i Laget.

 

Speltips 25/10 | Atalanta – Hellas Verona

Vi kommer att placera vårat spel på över 10.5 hörnor i matchen. Detta betyder att spelet går in om båda lagen tillsammans uppnår minst 11 hörnor i matchen. Båda lagen kommer att försöka göra mål och kommer förmodligen att testa en hel del skott men också mycket inlägg från kanterna vilket kan skapa hörnor. Matchvärden idag är Mobilebet och erbjuder nya kunder 100% upp till 2500kr i bonus.

Över 10.5 hörnor i matchen | Odds 2.00 | Hos Mobilebet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar