Speltips 25/8 Wolverhampton – Manchester City

Speltips 25/8 Wolverhampton – Manchester City | Dags för en tuff match för hemmalaget Wolves som ställs mot ett formstarkt och som vanligt matchfavoriten Man City.

Wolverhampton har haft en tuff inledning på säsongen där de enbart plockat en poäng under de två spelade matcherna. Man hade en tuff öppningsmatch i Premier League mot Everton på hemmaplan och spelade 2-2 trots att Everton spelat med en man mindre under hela andra halvlek. Under andra matchen mot Leicester så åkte man på en förlust mot Leicester på bortaplan med 2-0 och trots att Leicester spelade sista halvtimman med en man mindre så lyckades inte Wolves göra något mål. Nu ställs man mot Premier Leagues absolut bästa lag just nu och behöver höja sig flera nivåer där hela laget behöver göra en optimal insats för att man ska kunna plocka poäng mot Manchester City.

Manchester City är återigen en favorit till att vinna Premier League i år och det pratar mycket om att de även är tillräckligt bra för att vinna Champions League. Manchester City har en lagbredd med kvalité som många andra lag inte har och man har även ett taktiskt geni, Pep Guardiola. Man City inledde säsongen med en 0-2 vinst mot Arsenal på Emirates Stadium och lyckades vinna med 6-1 på hemmapremiären mot Huddersfield Town där Kun Agüero visade storform och att han redan är i bra form tidigt i säsongen.

Speltips 25/8 Wolverhampton – Manchester City

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Handikapp 1-0 – Bortalaget vinner (1,75 gånger insatsen)
Motivering | Det är bäddat för en riktigt tuff uppgift för Wolves som dessutom haft en riktigt tuff säsongsinledning och mot ett starkt Man City så måste man göra en optimal match för att ens kunna mäta sig mot de ljusblå från Manchester. Med tanke på att Man City för tillfället är riktigt formstarka så tror vi att de vinner med minst två mål och lyckas göra det utan några större problem.

Matchen startar 13:30 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Handikapp 1-0 – Bortalaget vinner | Odds 1,75 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar