Speltips 25/8 Juventus – Lazio Serie A

Speltips 25/8 Juventus – Lazio Serie A | Äntligen är det ytterligare en match som hela världen tittar på, nämligen Ronaldos andra match för Juventus. Nu spelar man dessutom mot Lazio och vi förväntar oss en udnerhållande match.

Juventus fick en oväntat tuff match mot Chievo. Man tog ledningen tidigt efter ett mål från Sami Khedira. Chievo lyckades vända matchen och leda med 2-1 men efter ett självmål och ett sent mål från Federico Bernardeschi i matchminut 93 så lyckades man vinna säsongens första match. Ett mindre utropstecken var att Ronaldo gick mållös efter ett par missade chanser. Juventus är topptippade till att vinna Champions League den här säsongen och har chansen att ta en historisk ligatitel som skulle innebära åtta ligatitlar i rad. Nu ställs man mot Lazio som blir säsongens första riktiga prövning. Juve har inte det alltid lätt mot Lazio men senast när lagen möttes så lyckades man göra mål i den 92a minuten efter ett mål från Paulo Dybala.

Lazio fick en tuffare säsongspremiär efter en förlust mot Napoli som vände och vann på Stadio Olimpico. Lazio hade en ribbträff mot slutet men lyckades tyvärr inte plocka någon poäng i sin första match. Man har ett riktigt bra lag där Milinkovic-Savic, Ciro Immobile och Luis Alberto är de offensiva stjärnorna längst fram på planen. Backlinjen har varit ifrågasatt och är lagets svaga länk, men lyckas man ligga lågt och rätt med sina två yttermittfältare så har man helt plötsligt en fembackslinje som med lite tur kan stoppa Juventus från att göra mål.

Speltips 25/8 Juventus – Lazio Serie A

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Båda lagen gör mål – Ja (1,95 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen släppte in två mål under inledningen och gjorde även mål och med tanke på att det är så pass tidigt på säsongen så kommer man att ligga fel i positionerna och inte ha lika bra timing vilket öppnar upp för ytterligare en målrik match. Vi tror på två eller fler mål i den här matchen och bägge lagen har offensivt starka pjäser som kommer att göra mål. Båda lagen gör mål är därav en stark rekommendation från vår sida.

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Båda lagen gör mål – Ja | Odds 1,95 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar