Speltips 25/6 Uruguay – Ryssland VM Grupp A Omgång 3

Speltips 25/6 Uruguay – Ryssland VM Grupp A Omgång 3 | Dags för gruppfinal för de två gruppfavoriterna Uruguay och värdnationen Ryssland. Bägge lagen har inlett VM starkt med 6 poäng vardera på sina två matcher och det är dags att göra upp om vem som vinner gruppen.

Uruguay har haft en stabil inledning på sitt VM och har styrt sina matcher trots svårigheter inledningsvis mot Egypten. Bägge matcherna har resulterat i 1-0 vinster till Uruguay och försvarsspelet är något som talar för nationen. Den offensiva kvaliteten är otvivelaktigt ett vapen i världsklass. Med Cavani och Suarez på toppen så kan man skaka vilket lag som helst och vi tror på att Uruguay kommer att stå upp mot Ryssland och störa den ryska backlinjen.

Ryssland som kanske är något av en publikfavorit precis som de flesta värdnationer brukar vara. Ryssland är laget som har sprungit mest av alla lag i VM och det är något som antingen kan ses som positivt eller negativt. Men eftersom att ryssarna har vunnit sina matcher i övertygande 5-0 och 3-1 resultat så är det ett positivt tecken på att Ryssland gör jobbet och är en svår nöt att knäcka.

Inför den tredje och den sista omgången i grupp A så tror vi på en jämn match där Ryssland fortsätter med sitt hårda jobb och därmed skapar en hel del chanser mot Uruguay. Bägge lagen har mött två mindre lag och därav är de lite oprövade men det blir intressant att se vem tar hem gruppvinsten. Ryssland har möjlighet att spela på ett oavgjort resultat som skulle innebära gruppseger för värdnationen. Med tanke på att bägge lagen redan är klara så tror vi på att de kommer att gå för fullt framåt och inte vara defensiva alls, bägge lagen behöver testa sina kvaliteter mot bättre motstånd än Egypten och Saudiarabien vilket de får göra genom att ställas mot varandra.

Speltips 25/6 Uruguay – Ryssland VM Grupp A Omgång 3

Matchen mellan Uruguay – Ryssland startar 16:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Speltips A | Högsannolik | Båda lagen gör mål (2,03 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (2,45 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Båda lagen gör mål | Odds 2,03 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2,45 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar