Speltips 25/6 Iran – Portugal VM Grupp B Omgång 3

Speltips 25/6 Iran – Portugal VM Grupp B Omgång 3 | Äntligen är det dags för en avgörande match i grupp B där Iran har möjlighet att ta sig vidare om de lyckas slå Portugal. Iran har slagit Marocko och stört Spanien som tog en uddamålsseger efter att Diego Costa varit på rätt plats vid rätt tillfälle.

Iran har varit en stor överraskning i grupp B som kanske var den gruppen som på förhand hade störst favoriter att ta sig vidare. Grupp B Består av Spanien, Portugal, Iran och Marocko och efter att Iran har slagit Marocko på övertid och varit otroligt nära en poäng mot Spanien så tycks gruppen inte vara över på långa vägar. Iran har en tuff uppgift där de måste vinna mot Portugal för att ta sig vidare. Portugal och Spanien står på 4 poäng vardera medan Iran står på 3 poäng och Marocko på 0 poäng.

Iran har en stark defensiv och ett par bra spelare offensiv. I helhet så har inte offensiven fungerat och man har inte lyckats göra något mål på 180 minuter mer än att ha fått med sig ett självmål och gjort ett mål som blev korrekt bortdömt mot Spanien pga offside. Irans stora utmaning mot Portugal blir helt klart offensiven.

Portugal har gjort två starka matcher där de slagit Marocko och spelat oavgjort mot Spanien. Cristiano Ronaldo har gjort alla Portugals totalt 4 mål och han är i storform. Portugals svaghet har varit det defensiva spelet, med tre insläppta mål mot Spanien lyckades man ändå ta sig vidare med en poäng vilket talar för hur bra offensiven fungerar. Dock så lyckades Marocko skapa en hel del chanser men var inte tillräckligt vassa i sina avslut för att göra hål på Portugal. Man är kontringsstarka men om man lyckads komma förbi en tight backlinje som Iran har återstår att se.

Matchen mellan Iran – Portugal startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Båda lagen gör mål – Nej (1,60 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Halvtidsresultat – Oavgjort (2,05 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Båda lagen gör mål – Nej | Odds 1,60 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Halvtidsresultat – Oavgjort | Odds 2,05 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar