Speltips 25/5 Kuwait – Egypten

Speltips 25/5 Kuwait – Egypten | Snart är det dags för VM och med tre veckor kvar så kommer Egypten, precis som många andra lag spela träningsmatch. Ikväll ställs Egypten mot Kuwait på bortaplan och det är dags för Egypten att ta bort de spelare som inte blir bland de 22 spelarna som blir uttagna till VM.

Egypten har haft en väldigt krånglig väg till VM och efter Mohamed Salahs straffmål som frälste hela Egypten i minut 94 så är egyptierna otroligt taggade på att spela ett VM, som de inte gjort sedan 1990, som var totalt den andra gången nationen tog sig till VM. Nu är det dags för ett tredje VM och egyptierna är i extas efter bragden. Nationens främsta spelare Mohamed Salah har haft en fantastisk säsong i Liverpool med över 30 mål och därmed Liverpools främsta målskytt. Mohamed Salah har haft en otrolig säsong och vad vore inte bättre än att avsluta det med ett världsmästerskap.

Egypten kommer närmast från en förlust mot Portugal och Tunisien och har både Kuwait och Belgien att spela mot inför VM. De spelare som står som ett frågetecken kommer att få speltid ikväll och självklart de som ska spela ihop under VM med. Det blir en mix utav en trupp, vilket kan ses som ett svaghetstecken men med tanke på att Kuwait inte har något att spela för och Egypten spelar för att hitta formen i VM så tror vi att Egypten kör över Kuwait ikväll trots att Salah inte är uttagen med tanke på morgondagens Champions League-final mellan Real Madrid och Liverpool.

Inför kvällens träningsmatch som kickar igång 21:00 så förväntar vi oss ett aggressivt Egypten som tutar och kör framåt. Det är dags för laget att hitta formen inför VM och vi tror att Kuwait blir en ordentlig slagpåse i kvällens match. Egypten har ett lag med många spelare som spelar i toppligor, så som Mohamed Salah, Liverpool, Mohamed Elneny, Arsenal och Ramadan Sobhi i Stoke City följt av ett par andra spelare i Premier League och Karim Hafez från Ligue 1. Egypten har överlag en helt klart godkänd trupp och vi tror på att reserverna som spelar ikväll även kommer att leverera det som förbundskaptenen vill.

Speltips 25/5 Kuwait – Egypten

Kvällens match mellan Kuwait – Egypten kickar igång 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Bortalaget vinner (1,63 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (2,40 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Matchresultat – Bortalaget vinner | Odds 1,63 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2.40 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar