Speltips 25/4 Bayern München – Real Madrid

Speltips 25/4 Bayern München – Real Madrid. Dags för den mest kanske på förhand oförutsägbara matchen i Champions League hittills den här säsongen. Tyska jätten ställs mot spanska huvudstadens Real Madrid som vunnit Champions League två år i rad och är favorittippade att vinna en tredje gång, något som blir historiskt isåfall.

Bägge lagen har en offensivt balanserad trupp som kan ställa till det och en målrik match är vad vi förutser. Bayern München har Ribery, Lewandowski och Arjen Robben som sin spjutspets och Real Madrid ställer upp med Ronaldo, Benzema och Isco, något mindre farliga, på papper, kan man tycka.

Bayern München är oerhört starka på hemmaplan och har enbart förlorat en av sina 15 senaste matcher totalt (hemma och borta) och vunnit totalt 12 av dessa. Tyskjätten kommer att ställa upp med en genomgående otroligt stark trupp och Real Madrid kommer att få vara vaksamma för att hålla koll på Ribery och Robben som tenderar att vara extremt bra på att skapa farliga lägen när de rundar sina försvarare och kommer med fina genomskärare till spjutspetsen Lewandowski.

Real Madrid har haft en knakig säsong inledningsvis men Zinedine Zidane har lyckats se till att truppen toppar formen i helt rätt läge, nämligen när Champions League slutspelet började. Man har slagit Juventus med 3-0 på bortaplan och var trots detta nära ett uttåg då Juventus mirakulöst ledde med 3-0 på Bernabeu. Real Madrid visade sin storhet och med hjälp av en omdiskuterad straff så lyckades Ronaldo hitta nätet i 96e minuten och ta laget vidare.

Real Madrid är en klubb man aldrig kan räkna bort och Bayern Munchen är en otroligt hård nöt att knäcka, i synnerhet på hemmaplan. Vi förutspår en match med många chanser åt bägge håll med en extremt bra kvalité både offensivt och defensivt. En match där de små misstagen kommer att avgöra.

Speltips 25/4 Bayern München – Real Madrid

Onsdagens fokusmatch kickar igång 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.
Speltips A | Högsannolik | Matchresultat, Dubbelchans – Lika/Bortalaget vinner (Ger 1,77 gånger pengarna)
Speltips B | Högsannolik | Lag att gå vidare – Real Madrid (Ger 1,81 gånger pengarna)
Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Matchresultat, Dubbelchans – Lika/Bortalaget vinner | Odds 1.77 | Hos betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Lag att gå vidare – Real Madrid | Odds 1.81 | Hos betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar