Speltips 25/2 Milan – Crvena Zvezda | Europa League

Speltips 25/2 Milan - Crvena Zvezda | Europa League

Speltips 25/2 Milan – Crvena Zvezda | Europa League
Returmötet mellan Milan och Crvena Zvezda spelas på San Siro och det ska bli intressant att se Milans reaktion efter 2-2 matchen på bortaplan där Milan åkte på ett baklängesmål på övertid.

Milan har just nu en sämre form på länge och man har endast vunnit en av sina fyra senaste matcher. Det ska även sägas att man ställts mot Inter två gånger under dessa matcher där man åkt på tuffa förluster. Dock så har man åkt på en förlust mot Spezia med 2-0 på bortaplan som kom som en chock. Nu gäller det att man studsar tillbaka och man har inte råd med ett till bakslag med tanke på att det är en hel del pengar på spel för Milan som inte har råd att åka ut så här tidigt. Dock så är man storfavoriter i detta möte av naturliga skäl och Mario Mandzukic ser ut att starta under torsdagskvällen. Zlatan Ibrahimovic kommer sannolikt också få speltid i detta möte men kan mycket väl vilas inför en viktig ligamatch mot Roma på söndag där det är tre viktiga poäng på spel. Vi vet att Milan har en otrolig högstanivå som man just nu inte når upp till riktigt. Dock så tror vi på att Milan inte kommer att gå mer aggressivt framåt än nödvändigt och en något mer passiv inledning väntas från Piolis Milan.

Crvena Zvezda har en otroligt bra form och har ännu inte förlorat någon match av sina 23 senaste. Man förlorade senast en match den 22 oktober 2020 och vi kan därmed konstatera att man har en otroligt stark form och har självförtroendet på rätt plats inför detta returmötet. Dock så hade man en mycket tuff match mot Milan då man fått två mål bortdömda emot sig och man var långt ifrån det bättre laget trots att matchen slutade 2-2. Dock så behöver man se till att få en bra start i detta möte och gå aggressivt mot Milans backlinje som är svagheten hos de rödsvarta. Lyckas man med detta så tror vi att det blir en mycket jämn match. Vi sätter även ett frågetecken på om försvarsspelet hos Crvena är tillräckligt bra mot ett lag som Milan då de lyckades skapa en hel del chanser under förstamötet. Crvena Zvezda har en mycket tuff uppgift framför sig och i den fina sviten utan någon förlust kan mycket väl brytas i detta möte.

Speltips 25/2 Milan – Crvena Zvezda | Europa League

Motivering
Milan har inte någon stark form för tillfället samtidigt som Crvena Zvezda har en tuff match framför sig och väntas vara något mer passiva på bortaplan än vad man var på hemmaplan. Vi förväntar oss ett mer försiktigt spel från bägge lagen som det brukar vara i ett returmöte där förstamötet varit jämnt och därför väljer vi att spela på under 2,5 mål som känns fullt rimligt i detta möte. Lycka till!

Speltips | Under 2,5 mål | 2,23 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar