Speltips 25/11 Inter – Real Madrid | Champions League

Speltips 25/11 Inter - Real Madrid | Champions League

Speltips 25/11 Inter – Real Madrid | Champions League
En av veckans hetaste matcher spelas under onsdagkvällen och det är inga mindre är Inter som tar emot Real Madrid. Otroligt nog så är det gruppfavoriterna som ligger risigast till och den här matchen kan komma att bli mycket viktig.

Real Madrid står på en tredjeplats med sina fyra poäng plockade över tre matcher. Man tog senast sin första vinst i gruppen mot just Inter på hemmaplan i 3-2 segern. Man tog efter drygt 30 minuter ledningen med 2-0 men Inter lyckades reducera till både 2-1 och 2-2 innan inhopparen Rodrygo satte dödsstöten hårt och säkert bakom Handanovic. Nu gäller det att man inte åker på en förlust här, för skulle man göra det så blir det en enorm uppförsbacke. Man behöver dessutom sikta på att plocka tre poäng för att plocka en möjlig andraplats. Gruppen ser ut som följande. Borussia Mönchengladbach leder med fem poäng. Därefter står Shaktar Donetsk på en andraplats med sina fyra poäng och sedan har vi Real Madrid på tre poäng och Inter på två poäng. En på förhand nervkittlande match väntar och det ska bli intressant att se om Zidane lyckas överlista Antonio Conte på nytt.

Inter har endast två poäng efter tre spelade matcher och laget har en enorm press på sig. Man har en stark tendens att kunna vända matcher i underläge vilket man gjorde senast i helgens match mot Torino. Man låg under med 0-2 på hemmaplan och vann slutligen med 4-2. Att Antonio Conte är en vinnare råder det ingen tvivel över, men nu är det dags att man plockar sin första trepoängare, annars kan det bli riktigt tufft och vem vet hur länge Conte har kvar på tränarposten i Inter isåfall? Man har ett starkt lag offensivt men efter säsongens drygt 11 matcher så kan vi konstatera att man är alldeles för svaga i det defensiva arbetet. Man har endast hållit nollan i två av sina 10 senaste matcher och har under sina tre senaste matcher släppt in fem mål, vilket inte är starkt av italienarna.

Speltips 25/11 Inter – Real Madrid | Champions League

Speltips | Dubbelchans – X2 | 1,76 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Senast så lyckades som sagt Real Madrid plocka tre poäng i en 3-2 seger och vi har därför all anledning att tro att pressen ligger på Inter samtidigt som Real Madrid har den mentala fördelen. Bägge behöver gå för tre poäng men om något av lagen nöjer sig med ett oavgjort resultat så är det Real Madrid. 1,76 för dubbelchans på ett lag som Real Madrid är alldeles för bra. Det är även värt att eventuellt spela en rak bortavinst för 3,30 gånger pengarna men utifrån utgångsläget så är X2 mer värt anser vi. Lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar