Speltips 24/8 Middlesbrough – West Bromwich Albion

Speltips 24/8 Middlesbrough – West Bromwich Albion | Det är dags för en fredagsmatch i engelska Championship och Middlesbrough tar emot West Bromwich. Bägge lagen vill till Premier League och viljan kommer att synas på samtliga spelare under kvällsmatchen.

Middlesbrough har haft en stark inledning i Championship och har lyckats plocka tio poäng på fyra matcher. Man har vunnit tre matcher och spelat oavgjort i en match och har ett målsnitt där man gjort åtta mål och släppt in två stycken, vilket är en riktigt bra siffra över fyra matcher. Man slutade föregående säsongen på en femteplats och därav en kvalplats till Premier League men lyckades tyvärr inte ta sig hela vägen till Premier League och spelar därför i Championship i ytterligare ett år och ser ut att fortfarande ha hungern kvar till att ta sig upp till den engelska högstadivisionen.

West Bromwich Albion har haft en godkänd inledning på säsongen där man har plockat sju poäng efter fyra matcher och har därav vunnit två matcher, förlorat en och spelat oavgjort i en match. Man har gjort hela 13 mål, vilket är mest i hela Championship hittills men även släppt in hela sju mål vilket innebär att man blir ett otroligt bra lag om man skärper sitt defensiva spel. Man delegerades tyvärr från Premier League till Championship efter att ha slutat sist i Premier League på 31 poäng och har därav fått göra en omställning i laget och har tappat en del spelare, något som är omöjligt att undvika när man blir delegerade. West Bromwich har ändå haft en godkänt säsongsinledning och kan ta sig upp till Premier League om man skärper det defensiva spelet.

Speltips 24/8 Middlesbrough – West Bromwich Albion

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (2,04 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen har tillsammans haft exakt 30 mål i sina 8 matcher vilket lägger upp det för ett spel med över 2,5 mål. West Bromwich har gjort 13 mål och släppt in 7 vilket innebär att det både gör många mål och släpper in en del också. Middlesbrough har ett snitt där de gör två mål per match och därav så är det oundvikligt att den här matchen blir målsnål och därav tror vi stenhårt på en match som är rik på mål.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 2,04 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar