Speltips 24/8 Leganes – Real Sociedad

Speltips 24/8 Leganes – Real Sociedad | Det är dags för en sen match i La Liga som har avspark 22:15 och det är Leganes som tar emot Real Sociedad.

Leganes åkte på en förlust på bortaplan mot Athletic Bilbao med 2-1 efter att ha släppt in ett sent mål i minut 92. Leganes är ett bollvinnande lag som är duktiga på att försvara sig och ha ett kompakt försvar och är lite för aggressiva i försvarsspelet vilket innebär att man drar på sig en del gula kort. Man är även svaga i luftdueller och därav har man svårt att försvara sig i olika typer av fasta situationer. På fredag så ställs man mot ett starkt Sociedad som hade en fin gången säsong och det kommer att bli en tuff match för hemmalaget.

Real Sociedad lyckades utföra en stark premiärmatch på bortaplan mot Villareal och vann matchen med 1-2. Man släppt in ett tidigt mål och lyckades sedan via Willian José och Juanmi vända matchen och plocka hem tre starka poäng. Real Sociedad är ett lag som spelar mycket på bollinnehav och ligger lågt med laget. De spelar en hel del via kanterna och letar sig ofta till skott utifrån och har ett mer offensivt balanserat lag som har visat sig kunna vända på matcher. Delvis i säsongspremiären och flertalet gånger under förra säsongen så lyckades man med detta. Dock så har man tenderat i att göra en del plattmatcher och hamnade därför i mitten av tabellen, på en tolfte plats under förra säsongen.

Speltips 24/8 Leganes – Real Sociedad

Sannolikhetsbedömning 3,5 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (2,32 gånger insatsen)
Motivering | I fredagens kvällsmatch så möts två lag som står för en likvärdig fotboll och vi tror på att det helt klart blir en match med många chanser och som med stor sannolikhet även bjuder på en svängig matchbild vilket bäddar för en grym match på förhand.

Matchen startar 22:15 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 2,32 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar