Speltips 24/7 CFR Cluj – Malmö FF CL-kval

Speltips 24/7 CFR Cluj – Malmö FF CL-kval | Dags för nästa omgång i Champions League-avancemanget och vårat kära svenska Malmö FF ställs mot CFR Cluj på bortaplan i första omgången.

CFR Cluj är ett topplag från Rumänien som är en oklar motståndare i dagsläget. Det är otroligt svårt att jämföra kvalitén på den rumänska ligan och allsvenskan men vi uppskattar att mötet kommer att bli jämnt. CFR Cluj har inte förlorat på någon av sina 15 senaste matcher och blir en otroligt tuff nöt att knäcka för Malmö. Cluj matcher blir ofta målsnåla och endast två av lagets senaste 15 matcher har slutat med tre mål eller fler och i en sån här viktig match så tror vi defenitivt att det blir en målsnål historia.

Malmö FF tar sig till Rumänien med fyra vinster på de fem senaste matcherna. Enda laget man tappat poäng mot under dessa möten är ett formstarkt Östersund FK. Malmö har lyckats producera totalt 12 mål under sina fem senaste möten vilket är ett starkt facit och det är viktigt för Malmö att de har kommit igång med målskyttet på riktigt. Det är något man haft problem med under inledningen av allsvenskan och det passar MFF mycket bra att ställas i en sån här match just med den här formen som de just nu har.

Speltips 24/7 CFR Cluj – Malmö FF CL-kval

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Vinstmarginal Hemma eller Borta – Exakt 1 (2,15 gånger insatsen)
Motivering | CFR Cluj spelat ofta målsnåla matcher medan Malmö FF är motsatsen. Totalt sett så har lagens 15 senaste matcher var resulterat i enbart 10 matcher som slutat över 2.5 mål av totalt 30. (15 matcher vardera) Därför så räknar vi med att den här matchen blir målsnål och att något av lagen kniper en vinst med 1-0 är ett resultat som är mest sannolikt. Vi tror därför att vinstmarginalen för något av lagen enbart blir med ett mål.

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Vinstmarginal Hemma eller Borta – Exakt 1 | Odds 2,15 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar