Speltips 24/6 Polen – Colombia VM Grupp H Omgång 2

Speltips 24/6 Polen – Colombia VM Grupp H Omgång 2 | Både Polen och Colombia är gruppfavoriter i grupp H och ingen av dessa tog med sig någon poäng i den första omgången.

Polen ställdes mot Senegal i den första matchen där Polen ställde upp med en bra trupp. Med stjärnor som Szczesny, Lewandowski och Zielinski följer mycket rutin och man kan tänka sig att matchen skulle sluta annorlunda än en 1-2 förlust mot Senegal, men inte den här gången. Efter ett olyckligt självmål som styrdes på Thiago Cionek och lyckades ställa Szczesny så stod det 0-1 till Senegal och Polen fick göra defensiva uppoffringar för att hämta upp sig. Det räckte dock inte till och Senegal gjorde 0-2 och Polen fick göra ett tröstmål efter nick från lagkaptenen Krychowiak.

Colombia fick åka på en rejäl käftsmäll tidigt i matchen mot Japan efter att Carlos Sanchez fick rött kort efter att ha blockat ett skott med handen och Japan kunde rulla in 0-1 på straff utan några problem. Man lyckades dock hämta upp sig till 1-1 efter ett fint frisparksmål av Juan Quintero som gick under muren och trots en man mindre på planen så kändes en trepoängare fullt rimligt. Yuya Osako kunde dock nicka in 1-2 målet som innebar förlust för Colombia.

Efter en tung inledning för bägge lagen som just nu står på noll poäng så väntar en otroligt viktig andramatch där laget som inte vinner riskerar att åka ut trots en match kvar att spela. Gruppen är fortfarande öppen och för att man ska ha allt i egna händer så måste man vinna eller komma undan med ett kryss. Bägge lagen kommer att gå för en vinst och ett resultat som innebär 1p vardera kommer inte vara tillfredsställande för något av lagen.

Speltips 24/6 Polen – Colombia VM Grupp H Omgång 2

Matchen mellan Polen – Colombia startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Speltips A | Högsannolik | Antal kort – Över 3.5 (1,79 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Antal mål – Över 2.5 (2,09 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal kort – Över 3.5 | Odds 1,79 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2,09 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar