Speltips 24/6 England – Panama VM Grupp G Omgång 2

Speltips 24/6 England – Panama VM Grupp G Omgång 2 | Båda lagen hade stora problem i första mötet. Panama lyckades inte hålla emot Belgiens anfallsspel och England hade otroliga problem med att göra mål efter att ha missat många chanser. På tilläggstid i andra halvlek så lyckades lagkaptenen Harry Kane sätta pannan på bollen som gick in i mål och gav engelsmännen tre poäng.

England hade en stundtals tuff match i sin första match mot Tunisien. Man skapade otroligt många chanser direkt från start och efter 11 minuter spelade så hittade Harry Kane 1-0 och det skulle inte dröja länge innan Tunisien fick straff och la 1-1 i minut 35. England skapade chans på chans men lyckades aldrig hitta målet efter avslut från Rashford, Lingard Raheem Sterling och Dele Alli. Dock så lyckades engelsmännen trycka in 1-2 på tilläggstid efter att Harry Kane lyckats hitta sig fri i straffområdet efter en hörna. Trots de trubbiga avsluten så bör engelsmännen vara nöjda med sitt spel.

Panama hade inte alls en enkel match mot Belgien. Belgien pressade på och i den första halvleken så var inte något av lagen övertygande. Panama lyckades jobba bra tillsammans och kunde gå in i halvtidsvilan med 0-0 vilket är ett bra resultat mot ett så offensivt balanserat Belgien. Dock så hittade Belgien snabbt 1-0 i början av den andra halvleken och det hann rinna iväg till 3-0. Vad Panama kan ta med sig från den matchen är försvarsspelet i första halvleken där alla jobbade ihop och stod rätt i många lägen. Dock så behöver man etablera ett bättre offensivt spel om man ska kunna stå emot England. Defensiven behöver också bli lite bättre om man ska kunna ta med sig en poäng till sista omgången då man ställs mot Tunisien i en match om tre poäng.

Matchen mellan England – Panama startar 14:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | England leder efter 30 minuter (2,24 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | England vinner med minst tre mål (3,25 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

England leder efter 30 minuter | Odds 3,24 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

England vinner med minst tre mål | Odds 3,25 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar