Speltips 24/5 IFK Göteborg – Djurgårdens IF

Speltips 24/5 IFK Göteborg – Djurgårdens IF | Efter flera analyser av allsvenskan så följer vi upp torsdagen med ytterligare en toppmatch. Det handlar om två lag som försöker hitta tillbaka till toppen av Allsvenskan och en trepoängare krävs om man ska hitta dit.

Hemmalaget IFK Göteborg har plockat 13 poäng på 9 matcher medan Djurgårdens IF har plockat 14 poäng på 10 matcher. Senast så spelade IFK en bortamatch i västderbyt mot Elfsborg. IFK hade stora problem med att etablera ett spel och tappade allt för ofta bollen. När de anföll så var det ofta fantasilöst och med en hög press som IFK utsattes för så lyckades inte de inte vända upp och komma till solklara lägen. När IFK väl kom till skott så var det desperata försök utifrån. Skottet som de hade i straffområde kom från Kharaishvili och han lyckades hitta rätt efter tre tidigare försök.

Djurgårdens IF kommer senast från en stark 2-0 seger mot Örebro som blev utspelade i stora delar av matchen. Djurgården spelar en fin offensiv fotboll och har en fin förmåga att avgöra när man ska sätta hög press på motståndarna och när man ska backa bakåt och spela possession-spel. DIF är glada när det kommer till att anfalla och lyckas ofta komma till skottlägen. Med Kerim Mrabti och Tino Kadewere så utgör de ett stort hot tillsammans då bäggespelarna är smidiga och gör det oförutsägbara som kommer tvinga Göteborg att vara på tårna.

Vi förutspår en match där IFK Göteborg försöker att spela försiktigt inledningsvis och försöka vårda bollen och försöka hitta luckor. Djurgården kommer högst sannolikt att sätta hög press på IFK precis som Elfsborg gjorde. Det ställde till det en hel del för IFK och Djurgården är ett mer spelskickligare lag än Elfsborg, både med och utan boll. Trots att Djurgården spelar på Bortaplan så ser vi DIF som favoriter inför kvällens drabbning.

Speltips 24/5 IFK Göteborg – Djurgårdens IF

Kvällens match mellan IFK Göteborg – Djurgårdens IF kickar igång 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Bortalaget vinner (2,30 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (2,19 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Matchresultat – Bortalaget vinner | Odds 2,30 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2.19 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar