Speltips 24/4 Liverpool FC – AS Roma

Speltips 24/4 Liverpool FC – AS Roma. Då var det återigen dags att öppna Champions League-portarna och idag tar vi en närmare titt på första semifinalen. Liverpool FC som tar emot AS Roma.

Bägge lagen har haft en svår väg till semifinalen som de befinner sig i idag. Liverpool slog ut Manchester City som var favorit till att vinna Champions League-titeln och Roma slog ut självaste FC Barcelona i en match där 3-0 var ett måste och samma kväll fick vi bevittna ett Mirakel.

Bägge lagen befinner sig i en fas där både Liverpools tränare Jurgen Klopp kan få ut det bästa ur sitt lag, när det behövs som bäst. Likaså fungerar det för Di Francesco som kan få Roma att prestera när det behövs som mest, det har vi fått se mot Chelsea och även Atletico Madrid som de spelade i samma grupp med.

Inför kvällens match så kommer vi att få se ett, som vanligt offensivt belastat Liverpool där kantspelet är deras spjutspets där deras vassa avslut kan ställa till det rejält för vilket lag som helst. För att ta hem en vinst måste Liverpool hålla tätt bakåt och lyckas åstadkomma ett bra försvarsspel.

Roma kommer att ställa upp med samma trupp som de hade mot FC Barcelona och om de lyckas hålla ifrån Salah, Firmino och Mané så tror vi att Roma har chansen att ta hem en trepoängare ikväll. Vad som är viktigt att poängtera är att Liverpool har lyckats göra minst två mål i sina 7 av 8 senaste matcher och det krävs något alldeles extra från Manolas och co. i försvarsspelet för att man ska lyckas hålla undan Liverpool. Ett 1-1 resultat hade Roma nöjt sig med, men det är Champions League semifinal och man kommer göra allt för att göra mål och allt för att inte släppa in något.

Speltips 24/4 Liverpool FC – AS Roma

Tisdagens fokusmatch kickar igång 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Inför denna match har vi ett speltips som vi anser vara högsannolik och ett speltips som är rimligt. Vi tror att det blir en svängig match där Liverpools kantspel i vanlig ordning leder till många hörnor. Roma är ett lag som ofta kommer till avslut och det bäddar upp för det fina oddset som det 1,78 gånger pengarna för över 10 hörnor.

Bägge lagen har en otrolig press på sig inför kvällens match. Liverpools försvarsspel måste göra en perfekt match och Roma slutar inte att överraska, därför tror vi att matchen slutar oavgjort.

Speltips A | Högsannolik | Antal hörnor – Över 10 (Ger 1,78 gånger pengarna)
Speltips B | Rimlig | Matchresultat – Oavgjort (Ger 4,80 gånger pengarna)

Antal hörnor – Över 10 | Odds 1.78 | Hos betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchresultat – Oavgjort | Odds 4.80 | Hos betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar