Speltips 24/2 Atalanta – Real Madrid | Champions League

Speltips 24/2 Atalanta - Real Madrid | Champions League

Speltips 24/2 Atalanta – Real Madrid | Champions League
Ett otroligt intressant möte väntar under onsdagskvällen mellan Atalanta och Real Madrid som har en lång skadelista just nu.

Atalanta har en mycket bra form och har slagit Lazio och har ställts mot Napoli tre gånger på kort tid där man vunnit två möten och spelat oavgjort i ett av mötena. Man ser ut att ha hittat tillbaka till den offensiva högstanivå som klubben har och man har gjort 10 mål under sina fyra senaste matcher vilket är ett mycket bra facit med tanke på att dessa matcher är mot Lazio och Napoli. Den enda skadan som man har är Hateboer som ersätts av Maehle på högerkanten. Man har alltså mycket bra form och även en otroligt bra trupp inför detta stormöte. För Atalantas del så behöver man gå för vinst och har inte råd att slarva i det defensiva spelet eftersom att det kan bli förödande med tanke på bortamålsregeln i Champions League. Ska Atalanta lyckas vinna den här matchen så behöver man se till att vara vassa längst fram, vilket man är och fortsätter man med det så kan vi räkna med att Atalanta går av planen som segrare.

Real Madrid har det väldigt tufft just nu och har en otroligt lång skadelista, vilket man absolut inte räknat med. Man har många spelare borta och skadelistan ser ut som följande. Eden Hazard, Marcelo, Sergio Ramos, Federico Valverde, Rodrygo, Carvajal, Benzema, Militao och Odriozola. I princip alla dessa spelare utom ett par stycken är ordinarie i Real Madrid vilket ställer laget i ett kritiskt läge. Lyckas man ta sig igenom matchen med ett oavgjort resultat eller kanske till och med en uddamålsförlust så har man gjort det bra, men tanke på hur skadelistan ser ut. Dock så har man en bra form och har vunnit fem av sina sex senaste matcher i La Liga. Man har ett mycket tufft möte framför sig och man behöver se till att vara stabila defensivt för att kunna ta sig igenom matchen. Om man slarvar defensivt så kan Atalanta dra iväg och göra flera mål som de ofta brukar göra, därför är nyckeln i Real Madrids prestation främst i försvarsspelet i detta möte. Man har en mycket tuff uppgift framför sig.

Speltips 24/2 Atalanta – Real Madrid | Champions League

Speltips | Atalanta vinst | 2,30 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Atalanta är favoriter i detta möte och det råder ingen tvivel om varför dom är det. Real Madrids tunga skadelista gör det svårt för spanjorerna på bortaplan och Atalanta har en bra form och full trupp vilket bottnar i att vi väljer en rak etta som är ett mycket sannolikt utfall i detta möte. 2,30 gånger insatsen är allt för bra. Vi ser fram emot matchen och önskar er lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar