Speltips 24/11 Paris SG – RB Leipzig | Champions League

Speltips 24/11 Paris SG - RB Leipzig | Champions League

Speltips 24/11 Paris SG – RB Leipzig | Champions League
Efter ett par veckors uppehåll är det åter dags för Champions League att kicka igång. Vi har ett mycket spännande möte framför oss där bortalaget senast tog en seger mot PSG.

Paris SG har totalt sett ett underkänt betyg under sina tre spelade gruppspelsmatcher. Man har endast plockat tre poäng och nu behöver man se till att plocka tre poäng i detta möte eftersom att ett oavgjort gynnar RB Leipzip som fortsatt kan hålla avstånd med tre poäng gentemot PSG. Man kommer att ställa upp med storstjärnan Neymar vilket blir en stor tillgång för PSG. Man förlorade helgens match mot Monaco efter att ha tappat en 0-2 ledning till 3-2. Dock så kan vi konstatera att Kylian Mbappé är i en riktigt bra form och PSG får hoppas på att han blir den avgörande pjäsen under tisdagskvällen. En tuff match väntar för PSG.

RB Leipzig gjorde en mycket bra match senast mot PSG på hemmaplan i 2-1 segern. Matchen började med att Angel Di Maria tryckte in 0-1 för PSG men efter flertalet kombinationsspel och missade chansel så lyckades Nkunku trycka in 1-1 för Leipzig. Forsberg kunde i minut 57 trycka in en säker straff och därmed bli matchhjälte . Avslutningsvis så var matchen mycket händelserik när både Kimpembe och Gueye fick syna det röda kortet och nu saknar PSG dessa spelare inför tisdagsmatchen. RB Leipzig har visat att de kan leverera både i Champions League och i Bundesliga och det ska bli intressant att se vilken väg matchutvecklingen tar.

Speltips 24/11 Paris SG – RB Leipzig | Champions League

Speltips | Halvtidsresultat – Oavgjort | 2,70 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Neymar är åter tillbaka med Kylian Mbappé och Angel Di Maria på anfallet. Leipzig har en svår match framför sig men har absolut kvalité till att kunna ställa till det för PSG och plocka en poäng. Dock så blir det en tuff uppgift och vi tror på en match som har en passiv inledning från RB Leipzig del. PSG kommer att skapa chanser och trycka på och för RB Leipzig är detta en kamp mot klockan. Med tanke på att ett oavgjort är ett bra resultat för Leipzig så tror vi att det mycket väl kan stå oavgjort vid halvtid även om vi ser PSG som favoriter i detta möte. 2,70 gånger pengarna är riktigt värt att satsa på. Lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar