Speltips 24/10 Man United –  Chelsea | Premier League

Speltips 24/10 Man United -  Chelsea | Premier League

Speltips 24/10 Man United –  Chelsea | Premier League
Det är dags för ett toppmöte i Premier League där två klassiska brittiska lag ställs mot varandra och det är inga mindre än Manchester United som tar emot Chelsea på Old Trafford. Som alltid så tror vi på en underhållande match när dessa lag ställs mot varandra och om matchen når förväntningarna återstår att se.

Manchester United är för tillfället mycket ojämna sett till formen. Man vinner på bortaplan men förlorar med 1-6 på hemmaplan mot Tottenham, vilket egentligen är det enda storlaget man spelat mot under den här säsongen. Det har riktats mycket kritik på sistone mot Ole Gunnar Solkjaer vars framtid sägs vara osäker om vi ska tro medierna. Nu ställs man mot Chelsea i en mycket viktig match, som inte kommer bli helt lätt. Man tar emot ett Chelsea som blandar och ger och matchen kan sluta precis hur som helst.

Chelsea har gjort det bra under sina matcher men resultaten har tyvärr inte gått londonklubbens väg. Man spelade senast 3-3 på hemmaplan mot Southampton som är långt ifrån ett godkänt resultat för ett lag av Chelseas kaliber. Dessutom så spelade man på hemmaplan och att släppa in tre mål är inte ett bra facit att ta med sig till detta möte. Ska man lyckas plocka tre poäng mot Man United på bortaplan så gäller det att man fortsätter spela starkt offensivt, men även gör det bättre defensivt. Chelsea har gjort 17 mål under sina fem senaste matcher, vilket är en mycket bra siffra. Man har endast åkt på en förlust i ligaspelet mot Liverpool den här säsongen. Vi ser Chelsea som lite utav en favorit i detta möte.

Speltips 24/10 Man United –  Chelsea | Premier League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Slutresultat – Oavgjort (3,70 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

MotiveringManchester United ställs mot Chelsea i en mycket viktig match, som inte kommer bli helt lätt. Man tar emot ett Chelsea som blandar och ger och matchen kan sluta precis hur som helst. Inget av lagen spelar någon världsklassfotboll just nu för tillfället, pendeln lutar mot Chelsea men Man United spelar på hemmaplan vilket också har betydelse i dessa möten. Vi väljer därför att spela ett rakt kryss-spel, med tanke på att matchen verkligen kan sluta hur som helst och att det är en jämn match. 3,70 helt klart spelvärt, lycka till!

Matchen startar 18:30 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar