Speltips 24/1 Lazio – Sassuolo | Serie A

Speltips 24/1 Lazio - Sassuolo | Serie A

Speltips 24/1 Lazio – Sassuolo | Serie A
Det är åter dags för ett hett möte i Serie A och den här gången är det Lazio som tar emot Sassuolo på hemmaplan.

Lazio står på en sjundeplats inför detta möte och har vid en vinst chans att klättra upp till en femteplats, beroende på hur det går för Napoli i deras match. Man har inget superlag på papper och har inte haft det på många år, men man lyckas imponera trots detta säsong efter säsong. Nu jagar man en topp 4 plats och då är det viktigt att plocka poäng i detta möte med tanke på att man ställs mot Sassuolo som står på en poäng mindre och på en åttondeplats. Lazio har ett intressant lag med många skickliga spelare. Man har storspelare som Milinkovic-Savic, Immobile och Luiz Alberto. Man befinner sig i en mycket bra form i dagsläget och har inte förlorat någon match sedan man ställdes mot Milan i december. Sedan dess har man vunnit fyra av fem matcher och det offensiva spelet ser mycket fint ut och det defensiva biten har Simone Inzaghi lyckats svetsa samman. Vi ser fram emot att se ett formstarkt Lazio på söndag.

Sassuolo är ett lag som har blandat och gett under den här säsongen. Det har snackats mycket om klubben och man har blandat och gett. Inledningsvis så såg det mycket bra ut men man har svajat lite under de senare delarna av säsongen. Sassuolo har endast vunnit tre av sina tio senaste matcher och det gäller att man ser till att pricka formen återigen så att man kan plocka en europa-plats. Inför mötet så saknar Sassuolo tre viktiga spelare, nämligen Domenico Berardi, Vlad Chiriches och Jeremie Boga. Locatelli som har varit mycket omtalad under den här säsongen startar och mycket kommer därför hänga på honom som spelfördelare och Caputo som ska se till att hitta rätt längst fram i banan. Ska Sassuolo lyckas plocka tre poäng mot Lazio så gäller det verkligen att man gör en bra dag och ser till att få ordning på det defensiva spelet som har brustit på sistone. Ett mycket tufft möte väntar för Sassuolo.

Speltips 24/1 Lazio – Sassuolo | Serie A

Speltips | Lazio vinst | 1,71 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Ett formstarkt Lazio tar emot ett formsvagt Sassuolo som saknar tre av sina nyckelspelare vilket gör det mycket tufft för bortalaget. Mycket talar för vinst för Lazios del som behöver klättra i tabellen och med tanke på hur bägge lagens form ser ut så väljer vi därför att tveklöst spela på en rak etta. Lazio vinner matchen till 1,71 gånger insatsen vilket är riktigt spelvärt.

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar