Speltips 23/8 Olympiakos – Burnley EL-kval

Speltips 23/8 Olympiakos – Burnley EL-kval | I slutfasen av Europa League-kvalet så ställs Olympiakos mot Burnley där ett av lagen tar sig vidare till Europa League-gruppspel.

Olympiakos tog sig vidare mot FC Luzern efter totalt 7-1 över två matcher vilket är ett starkt resultat. Man tar emot Burnley på hemmaplan vilket är en riktigt tuff motståndare för grekerna. Ska man lyckas ta sig vidare så gäller det att man tvingar upp Burnley högt upp i banan för att skapa kontringar emot dem. Olympiakos är i en bra målform som behöver hålla i sig i ytterligare två matcher och lyckas man göra hål på Burnley så är sannolikheten stor att man tar sig vidare då Burnley är ett lag som sällan gör fler mål än ett.

Burnley slog ut Aberdeen efter 3-1 på övertid och man slog även ut Istanbul Basaksehir efter totalt 1-0 efter två matcher. Burnley har ett lag där man lever på det defensiva spelet och det få lägen man lyckas skapa rent offensivt. Man är inte ett lag med finess som tär sönder andra lags försvar utan man är snarare ett lag där man sliter för varje chans offensivt och där man hjälper varandra utan att fuska i sitt eget försvarsspel. Föregående säsong i Premier League så lyckades man ställa till det för de flesta lagen och man kommer inte vara en enkel nöt att knäcka.

Speltips 23/8 Olympiakos – Burnley EL-kval

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Matchresultat – X2 (2,26 gånger insatsen)
Motivering | Vi vet att det är två jämna lag som möts. Olympiakos är starkare än Burnley rent offensivt men efter förra säsongen så har Burnley visat att de kan ställa till det för alla lag och vi tror på att det här blir en målsnål match och därav ser vi det som högsannolikt att matchen slutar oavgjort eller vinst till Burnleys fördel.

Matchen startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Matchresultat – X2 | Odds 2,26 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar