Speltips 23/8 Paris SG – Bayern München | Champions League Final

Speltips 23/8 Paris SG - Bayern München | Champions League Final

Speltips 23/8 Paris SG – Bayern München | Champions League Final
Äntligen är det dags för matchen alla väntat på, nämligen Champions League-finalen mellan Paris SG och Bayern München. PSG tog sig förbi RB Leipzig efter 3-0 samtidigt som Bayern München slog Lyon med 3-0. En jämn match väntar dock med ett visst favoritskap till Bayern Münchens fördel.

Paris SG har gjort en fin säsong, man har chans till trippeln i och med att man slog Lyon i cupfinalen på straffläggning samt med ligatiteln i bagaget. Man ställer upp med full trupp i finalen, dock råder det viss osäkerhet om målvakten Keylor Navas kommer att starta. Har Neymar och Mbappé en fin dag så har man all chans att titulera sig som bästa klubblaget i Europa. PSG spelar en otroligt kreativ anfallsfotboll och har mycket hjärta i sin backlinje. Med all säkerhet så kommer offensiva spelarna i PSG göra jobbet, men vad som kommer att vara avgörande är spelet på mittplan, vilket förväntas bli en dragkamp mellan bägge lagen. Hur PSG hanterar nerverna och allt vad det innebär återstår att se.

Bayern München har en riktigt stark form för tillfället och har gjort totalt 11 mål och släppt in två stycken i sina två senaste matcher i Champions League. Det stora utropstecknet var vinsten mot Barcelona där man tog en 8-2 seger. Något som är noterbart är att Robert Lewandowski har gjort mål i varje match i CL i år, vilket skulle vara otroligt för honom att toppa med en titel på det. Ett till uttropstecken i Bayern München har varit vänsterbacken Alphonso Davies som har gjort det otroligt bra när det kommer till att stänga ytor bakom backlinjen. Det syntes som tydligast mot Barcelona i kvartsfinalen. Lyckas han avväpna Angél Di Maria under söndagskvällen så har man en stor fördel.  

Speltips 23/8 Paris SG – Bayern München | Champions League Final
Vi har på papper två extremt jämna lag som besitter olika spetskompetenser. Bägge lagen är kreativa och spelar med spelare som är otroligt tekniskt begåvade. Bägge lagen har även en hel del rutin i truppen och vad som kommer att avgöra den här matchen är individuella misstag och individuella prestationer. Vad som är säkert är att vi har en grym match framför oss.

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Bayern München vinst (2,05 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar