Speltips 23/8 Atalanta – FC Köpenhamn EL-Kval

Speltips 23/8 Atalanta – FC Köpenhamn EL-Kval | Det är dags för det sista och avgörande dubbelmötet i Europa League där vinnaren tar sig vidare till ett Europa League-gruppspel i höst.

Atalanta kommer från en stark måndagsmatch där man lyckades besegra Frosinone med 4-0. Atalanta har inlett säsongen på ett bra sätt och har förstärkt truppen med anfallaren Duvan Zapata som anslöt i somras från Sampdoria. Atalanta är ett starkt lag och är något mer offensivt balanserade men har även en stabil defensiv som behövs för att komma långt i Europa League. Man har slagit ut FK Sarajevo med 8-0 och Hapoel Haifa med totalt 6-0 efter ett dubbelmöte och vi ser Atalanta som en helt klar favorit på hemmaplan mot FC Köpenhamn.

FC Köpenhamn lyckades ta sig vidare efter ett dubbelmöte mot PFC CSKA-Sofia där man vann bägge matcherna med 2-1. Köpenhamn går bra i danska Superligan och leder just nu med 13 poäng efter 6 matcher och på torsdag så är det att bege sig mot Bergamo för att försöka få med sig en vinst eller ett oavgjort resultat. Man är ett otroligt starkt hemmalag och skulle man få med sig ett oavgjort resultat till returmötet på hemmaplan så bådar det gott för FCK.

Speltips 23/8 Atalanta – FC Köpenhamn EL-Kval

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Hemmalaget vinner (1,49 gånger insatsen)
Motivering | Två lag som besitter en väldigt hög högstanivå ställs mot varandra. FCK Har en större vana av att få spela ute i Europa men Atalanta har på allvar höjt sig rejält under de senaste säsongerna och i synnerhet den senaste säsongen. Hemmalaget är helt klart favoriten i detta möte och bör med sin storform både offensivt och defensivt kunna bräcka FCK och ta med sig en vinst inför returmötet som spelas nästa vecka.

Matchen startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Hemmalaget vinner | Odds 1,49 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar