Speltips 23/7 Hammarby IF – Dalkurd FF

Speltips 23/7 Hammarby IF – Dalkurd FF | Det har blivit skarpt läge för Hammarby som ligger på en andraplatas i ligan tillsammans med Djurgården och IFK Norrköping. Hammarby behöver knipa en vinst och Dalkurd behöver göra atllt i sin makt för att ta sig över nedflyttningsstrecket.

Hammarby befinner sig just nu i en svacka och har enbart plockat fem poäng på de fem senaste matcherna. Hammarby kommer senast från en 0-0 match mot Elfsborg på bortaplan vilket kan vara acceptabelt men att det resultatet följer efter en 1-2 förlust mot Östersund på hemmaplan så känns självklart varje tappad poäng som en stor förlust. För att Hammarby ska hitta tillbaka så gäller det att man kommer igång med målskyttet som rullade på så bra inledningsvis i Allsvenskan. Defensiven har inte varit så stark under säsongen men då de har lyckats producera en hel del mål så har inte defensiven setts som ett så stort problem, som det faktiskt är.

Dalkurd har haft det riktigt tufft den här säsongen och har dock plockat fem poäng på de fem senaste matcherna precis som Hammarby. Detta är dock ett enormt lyft för Dalkurd som hade en period på 10 matcher utan någon vinst. Man lyckades bryta sviten i en 3-0 vinst mot Brommapojkarna och matchen efter så lyckades man spela 2-2 mot Trelleborg. I dagsläget är varje poäng enormt viktig och man ligger just nu på sistaplatsen och har 3 poäng upp till Trelleborg som ligger över nedflyttningsstrecket med 12 poäng och en match mer spelad. För att Dalkurd ska plocka poäng mot Hammarby så gäller det att man inte släpper igenom Hammarby genom mitten, där de så gärna vill spela sina medspelare fria.

Speltips 23/7 Hammarby IF – Dalkurd FF

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Hemmalaget vinner (1,58 gånger insatsen)
Motivering | Vi tror på en match som är aggressiv, delvis för att Hammarby behöver bryta sin negativa trend samtidigt som Dalkurd befinner sig i en bättre period av säsongen. Vi tror dock att Hammarby plockar en trepoängare mot ett genomgående svagt Dalkurd.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Hemmalaget vinner | Odds 1,58 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar