Speltips 23/6 Tyskland – Sverige VM Grupp F Omgång 2

Speltips 23/6 Tyskland – Sverige VM Grupp F Omgång 2 | Bägge lagen möts i en viktig match och den har blivit ännu viktigare än vad man kunde räkna ut på förhand. Med tanke på att Tyskland förlorade mot Mexiko så blir det ännu mer tight i gruppen och Tyskland ställs i en måstematch mot Sverige som hade behövt en poäng för att inte tvingas spela en avgörande match i sista omgången mot Mexiko där vinst då blir ett måste.

Tyskland kommer senast från en tung förlust mot Mexiko som körde över det tyska försvaret och matchen hade kunnat sluta 3-0 till Mexiko om de varit vassare i sina lägen. Ett stort problem i Tyskland var även att man var för uddlös i sina avslut och lyckades inte få till det på den sista tredjedelen. Man blev genomspelade alldeles för enkelt och slarvade bort alldeles för många bollar. Ett blekt Tyskland kommer att ställas mot ett Sverige med ett vattentätt försvarsspel och om man ska ha chansen att plocka hem de viktiga tre poängen som är ett måste för Tyskland så behöver man vårda bollen bättre och komma till bättre avslut än vad man gjorde mot Mexiko.

Sverige fortsätter att spela fotboll utan att släppa in något mål och det är något som alla vi svenskar njuter ordentligt mycket av. Victor Nilsson Lindelöf är tillbaka i truppen och Pontus Jansson är tyvärr sjuk och kommer inte att vara med i truppen. Sverige gjorde genomgående en bra match mot Sydkorea och styrde spelet. Svenska försvaret höll tätt bakåt, som alltid och backlinjen blev inte heller utmanad allt för mycket. Oftast var det Sveriges mittfällt som fördelade ut bollarna men man var inte vass i avsluten. För att plocka en eller tre poäng mot Tyskland så gäller det att blågult fortsätter skapa chanser men förvaltar dessa bättre. I försvarsspelet finns inget att anmärka. En avgörande roll i matchen kan vara vår stjärna Emil Forsberg som behöver komma igång och höja sig och gör han det så kan det vara Sverige som lämnar arenan med tre poäng.

Speltips 23/6 Tyskland – Sverige VM Grupp F Omgång 2

Matchen mellan Tyskland – Sverige startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Speltips A | Rimlig | Antal mål första halvlek – Under 0.5 (3,00 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Dubbelchans – X2 (2,60 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Antal mål första halvlek – Under 0.5 | Odds 3,00 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Dubbelchans – X2 | Odds 2,60 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar