Speltips 23/5 BK Häcken – AIK

Speltips 23/5 BK Häcken – AIK | Vi fortsätter att hålla högt fokus på de Allsvenska matcherna och ikväll är det dags för AIK att gästa BK Häcken på Bravida Arena. Häcken har gått helt okej den här säsongen och AIK har visat sig vara väldigt starka och med tanke på lagens spelstilar så räknar vi med en grym match, både kvalitativt och underhållsmässigt.

Hemmalaget Häcken har plockat 14 poäng på 9 matcher, vilket definitivt är godkänt än så länge. Häcken ligger just nu på en sjätteplats i Allsvenskan och är ett offensivt kraftigt lag som kan avancera högre upp i tabellen om de får ordning på försvarsspelet, som idag är godkända. 8 insläppta mål på 9 matcher är bra med tanke på lagen som Häcken ställts emot. Man har stått upp bra mott topplagen men inte lyckats kontrollera matchen tillräckligt för att knipa någon vinst. Det blir ytterst intressant att se hur Häcken hanterar matchen mot AIK, med tanke på att matchen spelas på hemmaplan.

AIK är som alltid ett starkt lag både defensivt och offensivt. Man är något mer kreativare än de flesta lagen och har lyckats att variera sitt spel en hel del. 15 gjorda mål och enbart 5 insläppta är ett fint facit som de kliver in med inför kvällens match. AIK är det enda laget i Allsvenskan som inte förlorat och just nu står man på en stabil andraplats med 22 poäng och enbart 3 poäng bakom Hammarby som just nu leder Allsvenskan. AIK är en favorit till att vinna allsvenskan och med tanke på deras starka form trots att det är början på säsongen så tror vi att de kommer fortsätta att ånga på i flera omgångar framöver så länge de slipper skador.

Inför kvällens match förutspår vi en match med många mål. Bägge lagen har snarlik spelstil men AIK är nivåer bättre och därför ser vi AIK som storfavorit.

Speltips 23/5 BK Häcken – AIK

Kvällens match mellan BK Häcken – AIK kickar igång 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Bortalaget vinner (2,95 gånger insatsen)
Speltips B | Högsannolik | Antal mål – Över 2.5 (2,16 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Matchresultat – Bortalaget vinner | Odds 2,95 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2.16 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar