Speltips 23/4 Athletic Bilbao – Levante

Speltips 23/4 Athletic Bilbao – Levante. Äntligen ny vecka vilket innebär nya speltips och analyser och vi börjar med att introducera veckan med en match från La Liga där Athletic Bilbao tar emot Levante.

Athletic Bilbao ligger just nu på en trettonde plats med 40 poäng och är i praktiken helt klar för en ny säsong i La Liga, som så många räknat med samtidigt som Levante ligger sex poäng ovanför nedflyttningsstrecket, men att slappna av redan vore tjänstefel.

Athletic Bilbao har haft genomgående stora problem den här säsongen vilket kan bero på deras spel i Europa League har tagit stor del av fokusen och energin samtidigt som Levante har haft stora problem med sitta anfallsspel med enbart 29 mål gjorda på de 33 spelade matcherna. Ju närmare ligan nått slutet så ser Athletic Bilbao sett till poängskörden ut att ha lagt av och de verkar som att luften gått ur sedan uttåget i Europa League. Med enbart 8 poäng på de sex senaste matcherna så kan man av allt att döma utgå ifrån att Bilbao-laget är nöjda med sin elfteplats och inte mycket talar om för att de plockar fler trepoängare de sista matcherna.

Levante är just nu i en otroligt bra form och har vaknat till ju närmare slutet på säsongen man närmat sig. Med sina tretton poäng under de sex senaste matcherna så talar allt om för att Levante kommer att säkra en plats i kommande års upplaga av La Liga. Med 6 poäng framför Deportivo La Coruna och en stadig form så kan vi nästan konstatera att de kommer göra allt för att sätta spiken i kistan för att spika en plats i La Liga 2018/2019.

Vi ser fram emot en tempofylld match med mycket dueller i luftrummet som vi är vana med när Athletic Bilbao spelar. Athletic Bilbao kommer att vara offensiva som i vanlig ordning och Levante kommer att skapa chanser och vara det spelförande laget.

Speltips 23/4 Athletic Bilbao – Levante

Måndagens fokusmatch kickar igång 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.
Speltips A | Högsannolik | Matchresultat, Dubbelchans – Lika/Bortalaget vinner (Ger 2,21 gånger pengarna)
Speltips B | Rimlig | Matchresultat – Bortalaget vinner (Ger 5,55 gånger pengarna)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Matchresultat, Dubbelchans – Lika/Bortalaget vinner | Odds 2.21 | Hos betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchresultat – Bortalaget vinner | Odds 5.55 | Hos betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Fler spelbolag och oddsbonusar

Relevanta artiklar